Η δυσκολία του να έχεις μεγάλο στήθος | Video

η-δυσκολία-του-να-έχεις-μεγάλο-στήθος-video-111108

Για τους άντρες μπορεί το μεγάλο στήθος να είναι πάντα άξιο θαυμασμού, αλλά για όσες φέρουν ένα ευμεγέθες στήθος υπάρχουν πρακτικά θέματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Στο παραπάνω χιουμοριστικό βίντεο βλέπουμε στην πράξη, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω του μεγάλου στήθους

Μια γυναίκα με μεγάλο στήθος δυσκολεύεται να κουβαλήσει  κούτες με πράγματα, να φάει, να τρέξει άνετα, να ξαπλώσει μπρούμυτα και να βολευτεί.

Το μεγάλο στήθος είναι αντιοικονομικό καθώς όσο μεγαλύτερο τόσο ακριβότερο το σουτιέν. Επίσης ποτέ δεν είναι σίγουρη αν ο συνομιλητής της την κοιτά στα μάτια και συχνά έρχεται αντιμέτωπη με χυδαία σχόλια.

Εκτός των άλλων, δύσκολα βρίσκει μαγαζί που πουλά  σουτιέν στο μέγεθός της. Παράλληλα μια γυναίκα με μεγάλο στήθος ψωνίζει τις μπλούζες τις ανάλογα με το αν απαιτείται να φοράς σουτιέν ή όχι, ενώ ο ιδρώτας κάτω από το στήθος μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμό.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι ότι μια γυναίκα με μεγάλο προσόντα αποφεύγει το τρέξιμο γιατί  είτε οι περαστικοί κοιτάνε το στήθος της, που πάει πάνω-κάτω, ή για να τα γλυτώσει όλα αυτά τρέχει με τα χέρια επί των μαστών, οπότε πάλι θα την κοιτάνε.

Πηγή: buzzfeed.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook