Η αστυνομία συνιστά ψυχραιμία

η-αστυνομία-συνιστά-ψυχραιμία-3663

Έκκληση για ψυχραιμία και σύνεση απευθύνει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Μανώλης Παραβολιδάκης με αφορμή την επέτειο του «Όχι.»

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ας αναλογιστούμε όλοι, ότι η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, είναι μια ημέρα τιμής και μνήμης των ηρώων μας, και αποτελεί ορόσημο στην πορεία του Έθνους.

Σε μια περίοδο γενικευμένης κρίσης, είναι επιτακτικά αναγκαίο να σταθούμε περήφανοι, πλάι στην Ιστορία μας και αξιοποιώντας τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες της, να σφυρηλατήσουμε την εθνική μας ενότητα και ομοψυχία.

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, μετά από ουσιαστική συνεργασία, παραγωγικό διάλογο και συνεννόηση με τις τοπικές Αρχές και Φορείς, με γνώμονα τις παραπάνω αξίες που απορρέουν από την εθνική μας εορτή, καλούνται να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των επετειακών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου.

Με επαγγελματική ευσυνειδησία και απόλυτα συντεταγμένες στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, εκπόνησαν μέτρα, προσαρμοσμένα να περιβάλουν σε καθεστώς ασφάλειας, όλους τους πολίτες και ιδίως μαθητές και παιδιά που αναμένεται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, ώστε οι παρελάσεις να διεξαχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Αστυνομικός θα βρίσκεται, σε όλη τη διάρκεια και σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων, στην υπηρεσία των συνανθρώπων μας, και μαζί με τους πολίτες που θα παραστούν, θα  περιφρουρήσουν την κοινωνική ειρήνη και τη γιορτή της  Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής καλεί τους πολίτες της Κρήτης να βοηθήσουν την Αστυνομία και να συμβάλουν με τη στάση τους στον εορταστικό και επετειακό χαρακτήρα των παρελάσεων, ώστε να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο το διαχρονικό νόημα της αυριανής ημέρας.

Να αναδείξουμε και πάλι τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, την ανιδιοτέλεια και τη φιλοπατρία σε θεμελιακές αξίες της κοινωνίας μας, γιατί η γνώση του παρελθόντος και η συνείδηση της ιστορίας, διδάσκει και διαμορφώνει το αύριο της Χώρας μας, το αύριο των παιδιών μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook