Η ανακοίνωση του Α.Ο.Χ.

η-ανακοίνωση-του-α-ο-χ-4381

Ο Α.Ο. Χανιά, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το πρόγραμμα της ομάδας πριν και μετά τους αγώνες με Φωστήρα και Κόρινθο και κυρίως, για τον τρόπο μετακίνησης της αποστολής για τα δύο αυτά σημαντικά εκτός έδρας ματς.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΧ που δεν παρεκκλίνει σε όσα σας ενημέρωσε νωρίτερα το athlitiko.gr αναφέρει τα εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στις 2 το μεσημέρι στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς. Πριν την αναχώρηση με πλοίο του μεγάλου χορηγού της ομάδας, της ΑΝΕΚ LINES, από το λιμάνι της Σούδας η αποστολή θα δειπνήσει μαζί με τη διοίκηση και εν συνεχεία θα αναχωρήσει με το πουλμαν του ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ το οποίο τη μεταφέρει σταθερά από την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της και το οποίο θα την ακολουθήσει και αύριο στην Αθήνα. Ενδεχόμενη νέα μετακίνηση από τα Χανιά για το ματς με την Κόρινθο θα γίνει αεροπορικώς με την πτήση της Ολυμπιακής το Σάββατο στις 20.20 προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών και η αποστολή θα επιστρέψει αεροπορικώς και πάλι με βραδινή πτήση της Κυριακής 4/11 ή με την πρώτη πρωινή πτήση της Δευτέρας αναλόγως με την ώρα άφιξης στην Αθήνα μετά το ματς της Κορίνθου.

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ υπενθυμίζει για άλλη μία φορά ότι η επίσημη ενημέρωση για ό,τι αφορά τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ λαμβάνει χώρα από το επίσημο site της ομάδας.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook