Την Κυριακή η Χρυσή Αυγή ξανακατεβαίνει στην Κρήτη | Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

την-κυριακή-η-χρυσή-αυγή-ξανακατεβαίν-35094

kasidiaris kritiΣυναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές του με αφορμή μια ακόμη κάθοδο ομάδας βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.

Το κλίμα και τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν κατά την τελευταία ανάλογη επίσκεψη τον περασμένο Νοέμβριο μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντεξουσιαστών στη Χερσόνησο και στα Χανιά και οι απειλές που εκτόξευσαν οι βουλευτές ακόμα και εναντίον των αστυνομικών οδηγούν την αστυνομία στη λήψη αυξημένων μέτρων.

Σε σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρεται:

«Την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες των συναγωνιστών Λαγού Ιωάννη, Παναγιώταρου Ηλία, Καρεφυλλάκη Σταύρου, Κτιστάκη Παύλου και Πατεράκη Οδυσσέα, στο ξενοδοχείο BELVEDERE στην Χερσόνησο Ηρακλείου στις 11 το πρωί. Είσοδος ελεύθερη».

Το Νοέμβριο στην Κρήτη είχαν έρθει οι Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής και Νίκος Μίχου που πραγματοποίησαν περιοδεία σε Χανιά και Ηράκλειο. Κορυφαία στιγμή της … επίσκεψης ήταν η απειλή που εκτόξευσε ο Ηλίας Κασιδιάρης προς τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης λέγοντας:

«Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, σου δίνω τον λόγο μου θα έχεις».

Ο κ.Κασιδιάρης είχε δώσει και συνέχεια στο θέμα από το βήμα της Ελληνικής Βουλής επιρρίπτοντας ευθύνες στο «παρακράτος της αριστεράς». «Eμείς απέχουμε από όλα αυτά, δεν απειλούμε. Δεν μας το επιτρέπει αυτό η ηθική μας», είπε ακόμη.

Για το περιστατικό, ανέφερε επίσης:

« Με εξύβρισαν και απειλούσαν ότι δεν θα μας επιτρέψουν να κάνουμε τις εκδηλώσεις μας. Ομάδα 30 ατόμων προχώρησαν σε φθορές δημόσιας περιουσίας με την ανοχή της αστυνομίας που τους έφερε στο ξενοδοχείου που ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουμε» είπε ο Η. Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής.

 

Πηγή: ekriktiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook