Η Σπαρτιάτισσα που θα «σώσει» τη Γη | Video

η-σπαρτιάτισσα-που-θα-σώσει-τη-γη-video-57146

Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα και στον Καναδά, σκαρφαλώνοντας πάνω στα δέντρα και παίζοντας στους δρόμους με τα δύο αδέλφια της. Ο λόγος για την Τρέισι Σπυριδάκος που δηλώνει «Σπαρτιάτισσα» στο προφίλ της στο Twitter και τα βάζει με τους κακούς την ώρα που η Γη κινδυνεύει, στην αμερικανική σειρά «Revolution».

Η ελληνικής καταγωγής καλλονή τραβάει τα βλέμματα των τηλεθεατών της σειράς του Τζ. Τζ. Αμπραμς (γνωστός από τη σειρά «Lost»). Οι μετοχές της στο Χόλιγουντ ανεβαίνουν, ενώ το όνομά της φιγουράρει σε λίστες με τις πιο σέξι ηθοποιούς.

Κι όμως, η Τρέισι Σπυριδάκος νιώθει μάλλον… «αντράκι». Της αρέσει το κικ μπόξινγκ. Είναι εθισμένη δε στα παιχνίδια στο PlayStation και παρακολουθεί σειρές επιστημονικής φαντασίας.

«Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα φόρεμα… για πλάκα. Ενιωσα ότι δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου» έχει πει σε συνέντευξή της.

Ο ρόλος της στη σειρά επιστημονικής φαντασίας «Revolution» της ταιριάζει. «Η Σάρλοτ είναι δυναμική, σκληρή γυναίκα. Μπορώ να πω ότι μου ταιριάζει» λέει.

Επιδιώκει να συμμετέχει σε σκηνές μάχης όσο πιο συχνά γίνεται. Κι όταν γυρίζει στο σπίτι της, δείχνει τις μελανιές στον αρραβωνιαστικό της Τζον Κορ … με υπερηφάνεια.

Παρά την επιτυχία που γνωρίζει η σειρά, εκείνη δεν ξεχνά τις ρίζες της. «Η οικογένειά μου με κρατάει προσγειωμένη» λέει. Οταν δεν βρίσκεται σε γυρίσματα, επιστρέφει στο εστιατόριο των γονιών της στη γενέτειρά της, το Γουίνιπεγκ για να τους βοηθήσει.

«Μου αρέσει αυτό. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφεσαι και τη ζωή που κάνεις. Όταν όμως επιστρέφω στο σπίτι μου, θυμάμαι από που προέρχομαι» λέει στο Associated Press.

Γεννήθηκε στο Γουίνιπεγκ του Καναδά το 1988 (σύμφωνα με πηγές – η ίδια δεν αποκαλύπτει την ηλικία της) από έλληνες γονείς, τον Γιώργο και την Αναστασία, που διατηρούν εστιατόριο στην περιοχή. Η οικογένεια μετακόμισε στο χωριό Σκάλα, κοντά στην Σπάρτη, όταν εκείνη ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Επέστρεψαν στον Καναδά μετά από πέντε χρόνια.

Η ενασχόλησή της με την υποκριτική ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα μαθήτρια γυμνασίου. Αργότερα αποφάσισε να σπουδάσει σε σχολή υποκριτικής.

Το 2007 μετακόμισε στο Βανκούβερ του Καναδά για να κυνηγήσει το όνειρό της. Κατάφερε μέσα σε λίγες εβδομάδες να κερδίσει τον πρώτο της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Supernatural». Ακολούθησαν εμφανίσεις σε σειρές όπως «Bionic woman», «The L Word», «Hellcats», «Psych», «Majority Rules!».

«Πήγα στο Λος Αντζελες, ξεκινώντας από μία μικρή πόλη αλλά με μεγάλα όνειρα τα οποία γίνονται πλέον πραγματικότητα» σχολιάζει η Σπυριδάκος.

Έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το 2011 με την ταινία «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η εξέγερση». Όλα άλλαξαν όταν το 2012 κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Revolution» του δικτύου NBC που προβάλλεται σε ΗΠΑ Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Γαλλία και Βρετανία.

 

Πηγή : real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook