Η Περιφέρεια Κρήτης στην Ιταλία

η-περιφέρεια-κρήτης-στην-ιταλία-4397

Η προβολή-προώθηση των Κρητικών προϊόντων και του τουρισμού μας, βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών που είχε στην Ιταλία η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Στις συναντήσεις της Κρητικής αντιπροσωπείας που έγιναν σε Ρώμη, Φλωρεντία και Μπολόνια, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, στις εκδηλώσεις που θα γίνουν τον Ιούνιο του 2013 στη Ρώμη με τίτλο «CEREALIA» που αφορά τον πολιτισμό, τον τουρισμό αλλά και τα προϊόντα.

Επίσης, συμφωνήθηκε η Κρήτη, να έχει κεντρικό ρόλο σε παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες θα διοργανωθούν στην πρεσβεία μας, στη Ρώμη, με προσκεκλημένους εκπροσώπους ιταλικών δικτύων διανομής, εξειδικευμένους δημοσιογράφους στο χώρο της γαστρονομίας, επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης και του τουρισμού, εκπροσώπους διεθνών οργανισμών.

Στόχος των παράλληλων αυτών εκδηλώσεων, είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων και της Κρητικής γαστρονομίας στην Ιταλία, η ανάδειξη της διασύνδεσης, μεταξύ του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, της γαστρονομίας και του τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook