Η Ντόρα στα «κάγκελα» | «Ξεκαθαρίστε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»

η-ντόρα-στα-κάγκελα-ξεκαθαρίστε-πω-101666

dora mpakogiani

«Ξεκαθαρίστε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχει βουλευτής που θα ψηφίσει νέα μέτρα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη

Σε πολύ έντονο ύφος και με μηνύματα προς το Μέγαρο Μαξίμου ήταν η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στην επιτροπή Προϋπολογισμού της Βουλής.

«Ξεκαθαρίστε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχει βουλευτής που θα ψηφίσει νέα μέτρα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κα Μπακογιάννη είπε επίσης, ότι έχει μεγάλη σημασία να περάσουν οι θετικές εξελίξεις στην κοινωνία και την πραγματική οικονομία.

Είπε επίσης ότι μέγιστος στόχος είναι η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής,αλλά ταυτόχρονα χαρακτήρισε μέγα εχθρό το νέο δαιδαλώδη, όπως τον χαρακτήρισε, φόρο για τα ακίνητα.

Για το ασφαλιστικό είπε: «Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, πως ενώ αποφασίσουμε να κόψουμε το ΕΚΑΣ, 300.000 ελεύθεροι επαγγελματίες απειλούνται με διώξεις, συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε πρόωρες συνταξιοδοτήσεις για υπαλλήλους 50 ετών με μόλις 18 χρόνια προϋπηρεσίας. Είναι αδιανόητο, όποιος βολεύεται για να φέρει σε λογαριασμό επιχείρηση και τράπεζα, να κάνει εθελουσία έξοδο.»

Χαρακτήρισε αδικαιολόγητο να μην μπορούμε να βρούμε λύσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης.

 

 

One thought on “Η Ντόρα στα «κάγκελα» | «Ξεκαθαρίστε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»

  1. H NTORA BAKOGIANNIS ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ..ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ »ΔΟΥΛΕΥΕΙ»..ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ HUNDAI, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ NOVA ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣTH GRECOTEL.
    ΕΙΠΕ » ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ » ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ [ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ] ΕΧΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΚΕΡΔΙΣΕ..ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…ΒΡΗΚΕ »ΔΟΥΛΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΓΚΡΕΚΟΤΕΛ[ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ]]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook