Η Ντόρα: Για Λίστα, Διώτη και Τσίπρα | Video

η-ντόρα-για-λίστα-διώτη-και-τσίπρα-video-18776

«Μεγάλο μπέρδεμα» χαρακτήρισε την υπόθεση με το στικάκι και την αντιγραφή του από τον Ιωάννη Διώτη, η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί σε εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η κα. Μπακογιάννη, υποστήριξε πως, «έγινε Μεσανατολικό ζήτημα το θέμα της λίστας στην Ελλάδα. Ας πάρουν αυτή την λίστα και ας ψάξουν να βρουν ποιοι δεν έχουν φορολογηθεί.

Αν θα πρωτοκολλούσα το έγγραφο με την λίστα πιστεύω ότι είναι λίγο Φαρισαϊκό, γιατί βάσει νόμου στην Εφορία μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταγγείλει ανώνυμα όποιον θέλει.

Και σε άλλα  μέρη του κόσμου πήραν αυτή την λίστα, στην Γαλλία, στην Ισπανία και στην Γερμανία. Δεν βγήκε όμως ούτε στις εφημερίδες, δεν «έκραξαν» άδικα ανθρώπους που νομίμως έβγαλαν τα λεφτά τους, στο εξωτερικό, ωστόσο έπιασαν τους φοροφυγάδες.

Στην χώρα μας, κάτι δεν πάει καλά. Δεν ασχολούμαστε με τα σημαντικά προβλήματα του τόπου.»

Όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά της σχέδια,  η Ντόρα Μπακογιάννη, τόνισε πως,«θέλω να είμαι χρήσιμη. Εγώ πλήρωσα το γεγονός ότι έλεγα τις απόψεις μου. Είπα την αλήθεια, εγκαίρως. Αλλά μπορώ να πω, ότι δεν θα βρεθεί κανείς στο δρόμο να μου πει ότι τον κορόιδεψα.»

Σε ότι αφορά την πολιτική σκηνή, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως, «οι προσπάθειες της κυβέρνησης θα ευοδώσουν. Δεν είναι ώρα για εκλογές.

Παράλληλα, πρέπει να πω ότι χάρηκα που ο κ. Τσίπρας,  παραδέχτηκε επιτέλους προχθές  ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει στο Ευρώ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook