Η «Μάχη της Κρήτης» | ΟΦΗ και Πλατανιάς στο «Γεντί Κουλέ» για το τρίποντο

η-μάχη-της-κρήτης-οφη-και-πλατανιάς-91484

ofh plataΤο ματς του ΟΦΗ με τον Πλατανιά ρίχνει την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Ηρακλειώτες θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και… νιώθει υποχρεωμένος να πάρει αποτέλεσμα αφού στα προηγούμενα δύο παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει. Από την άλλη, οι Χανιώτες θέλουν να θυμηθούν τα περσινά και να φύγουν από το «Γεντί Κουλέ» πανηγυρίζοντας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν έχει στη διάθεση του τους Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου ενώ απέκλεισε από την αποστολή τον Φρεντερίκ Νιμανί, ο οποίος δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του. Ο Δασκαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ζβασίγια και Τριποτσέρης θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τους Μιλιαζες και Μπούρμπο στα άκρα. Ο Μακρής θα βρίσκεται στα χαφ με τους Βερόν και Κάλαϊτζιτς συμπαραστάτες ενώ Γκαλέτι, Περογαμβράκης και Όγιος θα είναι στην επίθεση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την άλλη δεν έχει δείξει τα πλάνα του για ενδεκάδα. Εκτός απροόπτου, ο Γιωργαλλίδης θα βρίσκεται στο τέρμα, Φερνάντεζ, Ιντζίδης, Φαϊσκα, Ραφαελ στην άμυνα, Σιώπης και Τετέ στο κέντρο και Μπέλιτς, Ναζλίδης, Μοράλ πίσω από τον Τόρες.

 

Πηγή : sportfm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook