Η Ζέτα στο «Dancing»

η-ζέτα-στο-dancing-4126

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πια οι προετοιμασίες για την τρίτη τηλεοπτική έκδοση του «Dancing with the stars», μια και μία μία οι εκκρεμότητες που είχαν παρουσιαστεί, και είχαν να κάνουν φυσικά με το στήσιμο του πολυσυζητημένου σόου, λύνονται.

Ξεκινώντας αρχικά από το… θρίλερ που είχε δημιουργηθεί σε σχέση με την παρουσίαση του «Dancing» και με το αν τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια θα δεχόταν να κρατήσει τον συγκεκριμένο ρόλο και φέτος -παρά το γενναίο «κούρεμα» στις αποδοχές της-, πρέπει να σας πούμε πως σε αυτό το θρίλερ υπήρξε την Παρασκευή το βράδυ χάπι εντ.

Βλέπετε, η γνωστή παρουσιάστρια συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, και, μετά από μία κουβέντα που διήρκεσε αρκετή ώρα, κατάφεραν να δώσουν τα χέρια και να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο συνεργασίας τους.

Ανατροπή, όμως, είχαμε και σε ό,τι έχει κάνει με τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής του «Dancing III». Από εκεί που την προηγούμενη Τετάρτη είχαμε πληροφορηθεί την οριστική ρήξη στη συνεργασία του Φωκά Ευαγγελινού με το κανάλι -λόγω οικονομικών διαφορών-, εντέλει το Σάββατο το μεσημέρι υπήρξε μία ξαφνική συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου και του χορογράφου, κατά τη διάρκεια της οποίας γεφυρώθηκαν οι διαφορές και ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε κι αυτός το μεγάλο «ναι».

Ετσι, στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα δούμε τους: Φωκά Ευαγγελινό, Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξη Κωστάλα και Γιάννη Λάτσιο.

Μέσα στο τριήμερο που μας πέρασε, όμως, «κλείδωσε» κι επισήμως ακόμα ένα πόστο σε ό,τι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Και αυτό το πόστο δεν είναι άλλο από την παρουσίαση των μπακ στέιτζ, όπου και θα δούμε στο green room τον περσινό νικητή, Αργύρη Αγγέλου.

Και επειδή «Dancing» χωρίς χορευτές δεν γίνεται, έχουμε πια και τα τελικά πρόσωπα της εγχώριας σοουμπίζ που τα βρήκαν με το κανάλι και δέχτηκαν να… χύσουν αίμα, δάκρυα και ιδρώτα στο παρκέ. Ξεκινώντας από τις κυρίες θα απολαύσουμε σε τρελές… φιγούρες της: Βάνα Μπάρμπα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νικολέττα Ράλλη, Ελενα Παπαβασιλείου, Λάουρα Νάργες, Κέλλυ Κελεκίδου, Μαριάντα Πιερίδη και τη Βάσια Τριφύλλη.

Ενώ η ομάδα των ανδρών διαμορφώνεται ως εξής: Γιώργος Τσαλίκης, Σπύρος Σούλης, Νίκος Αναδιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Ηλίας Βρεττός και Κώστας Κρομμύδας. Η πρεμιέρα του σόου έχει μετατεθεί για την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Πηγή: real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook