Η Ελευθερία σε Ισπανία – Γαλλία

η-ελευθερία-σε-ισπανία-γαλλία-1009

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ταξιδεύει για μία ακόμη φορά στην Ευρώπη! Μετά την περσινή της πολύ επιτυχημένη ευρωπαική περιοδεία σε Ελβετία, Αυστρία και Γερμανία, φέτος επισκέπτεται την Ισπανία και τη Γαλλία. Θα βρεθεί στις σκηνές της Sevilla, της Zaragoza, της Malaga και San Sebastian και στο Le Bouillon .

Με τα δικά της τραγούδια στις αποσκευές της και συνοδοιπόρους της τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικούς, ταξιδεύει τον Οκτώβριο στην Ισπανία και τον Δεκέμβριο στη Γαλλία, ως πρέσβειρα της σύγχρονης Ελλάδας, σε μία περίοδο που η χώρα μας βάλλεται από παντού, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Τραγουδάει ελληνικά και μεταφέρει μια άλλη αλήθεια στο ευρωπαϊκό κοινό. Ξεπερνάει τα εμπόδια, πειραματίζεται, τολμάει συνεργασίες, κάνει κοινωνούς της γλώσσας, της μουσικής μας παράδοσης και της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας ένα παγκόσμιο φιλόμουσο κοινό. Συμβάλλει έτσι και αυτή με την τέχνη της στο διάλογο μεταξύ των λαών.

Στο ταξίδι της αυτό θα τη συνοδεύουν εξαίρετοι μουσικοί: ο Αλέξανδρος Κτιστάκης στα τύμπανα, ο Γιάννης Κυριμκυρίδης στο πιάνο και πλήκτρα, ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας στην ακουστική και κλασική κιθάρα και στο μπάσο, ο Θωμάς Κωνσταντίνου στο λαούτο, στο ούτι, στον τζουρά και στο μαντολίνο.

Οι σταθμοί αυτής της περιοδείας είναι οι εξής:

Ισπανία:

• 18/10 Sevilla – Teatro Lope de Vega

• 20/10 Zaragoza – Teatro Principal

• 22/10 Malaga – Teatro Gervantes

• 24/10 San Sebastian – Teatro Victoria Eugenia

Γαλλία:

• 11/12 Le Bouillon – Centre Culturelle de l’Universite d’Orléans

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook