Η ΔΗΜ.ΑΡ. για τα χθεσινά με Ρεπούση

η-δημ-αρ-για-τα-χθεσινά-με-ρεπούση-5242

Μετά τα χθεσινά «παρατράγουδα» που δημιουργήθηκαν, πριν ακόμη αρχίσει η παρουσίαση του βιβλίου της βουλευτού της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρίας Ρεπούση, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Νομού Χανίων, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων της Δημοκρατικής Αριστεράς, εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία και καταδικάζει την εντεινόμενη δράση ακραίων εθνικιστικών ομάδων και προσώπων στο τόπο μας.

Τα απαράδεχτα επεισόδια που προκάλεσε ομάδα μαυροφορεμένων υπό την ηγεσία
Υποψηφίων των ΑΝ.ΕΛ και του ΕΠΑΜ, στην αρχή της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Ρεπούση «Τα Μαρασλειακά 1925-1927.»

αποτελούν μείζον ζήτημα για την λειτουργία της Δημοκρατίας στην πόλη μας. Η ΔΗΜ.ΑΡ ζητά από τις Αρχές, τις Δημοκρατικές δυνάμεις και τις Αντιφασιστικές συλλογικότητες του τόπου να καταδικάσουν τα γεγονότα.

Καλεί την ηγεσία των ΑΝ.ΕΛ να πάρει θέση για τις πρακτικές των στελεχών της και τοις εισαγγελικές αρχές να πράξουν τα νόμιμα.

Η Δημοκρατική Αριστερά δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου ακραίες εθνικιστικές αντιλήψεις και πρακτικές να μην κυριαρχήσουν στην ελληνική κοινωνία.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook