Ηράκλειο | Tροχαίο στο κόμβο του Αεροδρομίου | Σοβαρά τραυματισμένος μοτοσικλετιστής

ηράκλειο-tροχαίο-στο-κόμβο-του-αεροδρο-9223

 

ekav 5Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου από το ΕΚΑΒ 35χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε επί της Εθνικής Οδού στο ύψους του Κόμβου της Πρασάς.

Ο οδηγός, άγνωστο μέχρι στιγμής κάτω από ποιες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στην ειδική σήμανση που έχει τοποθετηθεί στο σημείο λόγω εργασιών που γίνονται και στη συνέχεια να καταλήξει με σφοδρότητα στο οδόστρωμα.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρει σοβαρό ανοικτό τραύμα στο κεφάλι ενώ στο σημείο δεν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ,όπως αναφέρεται από την Τροχαία ΒΟΑΚ, οι οποίοι θα μπορούσαν να περιγράψουν τι έχει συμβεί. Το πρώτο Ι.Χ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πέρασε αρκετά λεπτά αργότερα με τον οδηγό που αντιλήφθηκε το συμβάν να ειδοποιεί τροχαία και ΕΚΑΒ.

Από την τροχαία ΒΟΑΚ εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς που διέρχονται από το σημείο που γίνονται οι εργασίες. Παράλληλα τονίζουν ότι έχουν παρθεί και με το παραπάνω όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα ασφαλείας για την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook