Ηράκλειο | 5χρονο αγοράκι έπεσε από μπαλκόνι

ηράκλειο-5χρονο-αγοράκι-έπεσε-από-μπαλ-83893

Συναγερμός στο κέντρο του Ηρακλείου

ekav 5Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει αυτήν την ώρα το αγοράκι που νωρίς το μεσημέρι έκανε βουτιά στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ραύκου.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη και αυτήν την στιγμή το παιδάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Μονάδα εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Ελάχιστα λεπτά της ώρας μακριά από την προσοχή της μητέρας που διανύει μάλιστα 6ο μήνα εγκυμοσύνης ήταν αρκετά για να συμβεί το κακό. Το παιδί βγήκε στο μπαλκόνι και παρά το προστατευτικό που υπήρχε , σκαρφάλωσε , πηδώντας στο κενό .

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση στη γειτονιά ενώ τις πρώτες βοήθειες στο αγοράκι που είχε χάσει τις αισθήσεις του και κείτονταν αιμόφυρτο στο έδαφος έδωσε μια ένοικος πολυκατοικίας, εργαζόμενη στο ΠΑΓΝΗ.

Σε κατάσταση αμόκ, παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της , η μητέρα του αγοριού η οποία και δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι η απόφαση της να πάει για ελάχιστα λεπτά στο μπάνιο θα είχε τραγική συνέπεια στον γιο της.

 

Πηγή: neakriti

2 thoughts on “Ηράκλειο | 5χρονο αγοράκι έπεσε από μπαλκόνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook