Ηράκλειο | Τρομερό γαμήλιο video με αναπαραστάσεις… ελληνικών σήριαλ | Video

ηράκλειο-τρομερό-γαμήλιο-video-με-αναπαρα-108628

Πόσες φορές δεν έχετε δει στις γαμήλιες δεξιώσεις, βίντεο με εναλλαγή φωτογραφιών των νεόνυμφων, από την παιδική (ενίοτε και βρεφική) τους ηλικία ως και σήμερα, συνοδευόμενο από ρομαντικές μελωδίες και στίχους;

Αυτό ήταν κάτι που ο Αντώνης και η Κατερίνα ήθελαν να αποφύγουν στο δικό τους γάμο – μαζί και όλα τα «κλισέ» της εισόδου του ζευγαριού, τα πηρούνια που χτυπούν στα ποτήρια για ένα φιλί.

Σε αυτές τις σκέψεις τους, τη λύση έδωσε … η παρέα τους! Οι παιδικοί τους φίλοι Χρήστος και Μαρίνος, που μαζί με το γαμπρό, εδώ και χρόνια έφτιαχναν βίντεο … για πλάκα, «επιστρατεύτηκαν» και έφτιαξαν κάτι που μπορεί τυπικά να είναι ερασιτεχνικό,στην πραγματικότητα όμως, θα το ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες.

Για τους «Drinkers Productions Ltd» – το όνομα που επέλεξαν το 2006 οι ίδιοι οι συντελεστές για την «ομάδα» τους – στρώθηκαν στη δουλειά, από τη μέρα κιόλας που ορίστηκε η ημερομηνία του γάμου. Έκαναν γυρίσματα σε χωριό της Μεσσαράς, από όπου κατάγεται ο γαμπρός, σε εστιατόριο του Ηρακλείου, στις Γούβες, στο σπίτι του ζευγαριού κι αλλού, προσπαθώντας να διαμορφώσουν χώρους που προσεγγίζουν όσο γίνεται περισσότερο τα σκηνικά των ταινιών και των σήριαλ που «αναπαραστάθηκαν» στο 12λεπτο βίντεο, που αν και μεγάλης διάρκειας, κανένας δε θα το χαρακτήριζε «μεγάλο» ή «βαρετό» – κάθε άλλο μάλλον.

Το ζευγάρι και οι φίλοι τους «τσαλακώθηκαν», μεταμφιέστηκαν, κουράστηκαν αλλά κυρίως το χάρηκαν όσο τίποτα άλλο! Το αποτέλεσμα εξέπληξε ευχάριστα τους καλεσμένους τους, τη βραδιά της 24ης Αυγούστου, οπότε ο Αντώνης και η Κατερίνα ένωσαν τις ζωές τους, χωρίς ωστόσο να μπουν σε κανένα καλούπι – διατηρώντας τον αυθορμητισμό και το χιούμορ τους!

Πηγή: cretalive

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook