Ηράκλειο | Τραγωδία για την εγκυμονούσα μάνα, έσβησε το αγγελούδι της

ηράκλειο-τραγωδία-για-την-εγκυμονούσ-5728

pagnhΔεν πρόλαβε να χαρεί την ζωή το αγγελούδι που έκανε χθες βουτιά στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του καθώς η μοίρα είχε πάρει άλλες αποφάσεις κόβοντας του τελικά  σήμερα το νήμα.

Νωρίς το πρωί το 4χρονο παιδάκι που από χθες νοσηλευόταν με βαρύτατα τραύματα στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝη υπέκυψε, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη και πόνο στην οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους.

Τα λόγια είναι περιττά και για την μητέρα του που σε λίγο καιρό θα κρατούσε στην αγκαλιά της και το δεύτερο παιδί της. Η λαχτάρα για τον  ερχομό του νέους μέλους της οικογένειας έσβησε μια για πάντα καθώς ο πρωτότοκος της δεν θα είναι πλέον κοντά της. Η ίδια σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από χθες καθώς συν τοις άλλοις το αγόρι έπεσε από το μπαλκόνι, την στιγμή που εκείνη ανυποψίαστη πήγε για μια στιγμή στο μπάνιο. Που να φανταζόταν το κακό που θα την περίμενε και την τραγωδία που θα ζούσε η ίδια και η οικογένεια της.

Στο πλευρό της οικογένειας, στο ΠΑΓΝΗ,  συγγενείς και φίλοι που προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στην εγκυμονούσα μητέρα και τον πατέρα, τον έτερο τραγικό πρωταγωνιστή της δραματικής αυτής ιστορίας που έχει συγκλονίσει την Κρήτη .

 

Πηγή : neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook