Ηράκλειο | Τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη … και τον ξυλοκόπησαν!

ηράκλειο-τον-πέρασαν-για-χρυσαυγίτη-54615

19_grothia1Ένα τατουάζ και το παρουσιαστικό του τον κατέστησαν “χρυσαυγίτη στα μάτια τεσσάρων νεαρών οι οποίοι και τον ξυλοκόπησαν στο κέντρο του Ηρακλείου, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με το συγκεκριμένο ακροδεξιό μόρφωμα. Ο 27χρονος εδάρη ανηλεώς από άτομα που τον αποκαλούσαν φασίστα, ενώ εκείνος προσπαθούσε να αμυνθεί από τα χτυπήματα που δεχόταν.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε χθες γύρω στις 11 το πρωί στην οδό Γερωνυμάκη. Ο νεαρός Ηρακλειώτης έζησε τον εφιάλτη ενώ περπατούσε για να πάει στο σπίτι ενός φιλικού του πρόσωπου. Όπως κατήγγειλε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», «δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του καταλόγισαν τα άτομα που τον γρονθοκόπησαν».

«Διέσχιζα το πάρκο Γεωργιάδη και είδα με την άκρη του ματιού μου τους τέσσερις νεαρούς. Δεν έδωσα καμία σημασία, δεν κοί- ταξα να δω ποιοι είναι. Κι ενώ περπατούσα στην οδό Γερωνυμάκη για να πάω στο σπίτι ενός φίλου, ξαφνικά μου επιτέθηκαν, ενώ βρισκόμουν έξω από ένα φαρμακείο. Ένας με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε κεφα- λοκλείδωμα, ο άλλος μου έπιασε τα χέρια.

Οι δύο άλλοι με χτυπούσαν με το κράνος ο ένας στο πρόσωπο και με τα χέρια και τα πόδια ο άλλος σε όλο μου το σώμα. Οι δύο φορούσαν κράνη, ο τρίτος κουκούλα και ο τέταρτος ήταν ακάλυπτος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω» μας είπε ο 27χρονος.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του ίδιου, οι τέσσερις δράστες δεν τον ρώτησαν εάν είναι χρυσαυγίτης. «Τους ρώτησα εγώ γιατί με χτυπάνε και μου απάντησαν, “επειδή είσαι φασίστας”. Τους είπα να μη με ανακατεύουν με αυτά, γιατί δεν έχω καμία σχέση. Με ρώτησαν εάν είμαι Χ.Α και τους είπα να μη με ανακατεύουν με αυτά. Τους ρώτησα εάν με ξέρουν και μου είπαν ότι τώρα θα με μάθουν και θα με θυμούνται».

Ο 27χρονος κάποια στιγμή, αν και χτυπημένος, κατάφερε να τους ξεφύγει και μπήκε στο φαρμακείο. Οι τέσσερις νεαροί απομακρύνθηκαν με τα πόδια με κατεύθυνση το πάρκο Γεωργιάδη.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει σχέση με τα όσα του καταλόγισαν τα άτομα που τον έδειραν. Όταν τον ρωτήσαμε για το τατουάζ του, στο οποίο αναφέρεται μια γνωστή αρχαιοελληνική ρήση, μας είπε ότι είναι μια προσωπική του υπόθεση και δεν το έκανε λόγω κάποιας πολιτικής πεποίθησης.

«Απορώ για ποιο λόγο μου επιτέθηκαν. Δεν έχω σχέση με αυτά. Στο τέλος δε θα μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας επειδή έχουμε κοντά μαλλιά;» είπε.

 

Πηγή : cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook