Ηράκλειο | Ταξίδι με πλαστά χαρτιά

ηράκλειο-ταξίδι-με-πλαστά-χαρτιά-37989

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΣτο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού, οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, εντατικοποιούν τις δράσεις τους, με την εφαρμογή ενισχυμένου προγράμματος ασφάλειας και αστυνόμευσης, που κλιμακώνονται σε όλη την Κρήτη, ώστε να ανταποκριθούν με το καλύτερο τρόπο στην διασφάλιση σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου στο Νησί.

Ειδικότερα, εντείνονται οι δράσεις και οι έλεγχοι στα σημεία εισόδου (Αεροδρόμια, Λιμένες) του νησιού.

Αναλυτικά,  οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Ηρακλείου και Χανίων, από τις χθεσινές δράσεις τους, προχώρησαν σε συνολικά επτά (7) συλλήψεις, που αφορούν τα αδικήματα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και κατοχή – χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κατά την διάρκεια ελέγχου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, συνελήφθησαν τρεις (3) υπήκοοι Συρίας (25, 32 και 33 ετών) και τρεις (3) υπήκοοι Πακιστάν (25, 27, 33 ετών).

Στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων, κατά την διάρκεια ελέγχου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, συνελήφθη ένας (1) υπήκοος Συρίας (33 ετών).

Όπως διαπιστώθηκε, στην προσπάθειά τους να ταξιδέψουν σε Χώρες εντός και εκτός συνθήκης SCHENGEN,   χρησιμοποίησαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι δράστες, θα οδηγηθούν στους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Χανίων και Ηρακλείου, αντίστοιχα, ενώ σε βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο διοικητικής απέλασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook