Ηράκλειο | Στην Κρήτη η «Βασίλισσα της Ουκρανίας 2013»

ηράκλειο-στην-κρήτη-η-βασίλισσα-της-ο-58567

OYK 1Το ξενοδοχείο  Out of the Blue, Capsis Elite Resort  στην Αγία Πελαγία φιλοξενεί  τη «Βασίλισσα της Ουκρανίας 2013 – Queen of Ukraine 2013» από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου.

2Η φιλοξενία της διοργάνωσης αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το ξενοδοχείο  μας  το οποίο επιλέχθηκε από τους  διοργανωτές για την  πρόβα τζενεράλε  του  διαγωνισμού.

3Το πρόγραμμα   των διαγωνιζομένων περιλαμβάνει  εκτός από τις πρόβες, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους  και αξιοθέατα της Κρήτης, επίσκεψη στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου, μάθημα μαγειρικής  για « τα μυστικά της κρητικής διατροφής» με τη διάσημη τηλεοπτική σεφ Ντίνα Νικολάου  και μαθήματα χορού .

4Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων  θα είναι η επίδειξη μόδας που θα γίνει την M. Παρασκευή 3 Μαΐου και ώρα 17:00 με 19:00 στην πισίνα του εστιατορίου Η2Ο στο ξενοδοχείο Out of the Blue Capsis Elite Resort στο οποίο θα συμμετέχουν και οι 24 διαγωνιζόμενες.

Πρόκειται για μια διοργάνωση η οποία αναμένεται ότι θα  συμβάλει στη θετική εικόνα της Κρήτης στο εξωτερικό και στην προώθηση του νησιού μας ως τουριστικού  προορισμού. Οι εκδηλώσεις καλύπτονται  από κεντρικά ΜΜΕ της Ουκρανίας, της  Αθήνας και της Κρήτης τα οποία συμμετέχουν ενεργά στην επικοινωνιακή υποστήριξη του διαγωνισμού.

5Λίγα λόγια για το διαγωνισμό…

“H Βασίλισσα της Ουκρανίας» είναι ένα  τηλεοπτικό  σόου  που περιλαμβάνει διάφορα στάδια και περιόδους γυρισμάτων σε πολλά μέρη του κόσμου. Φέτος  επιλέχθηκαν το Κίεβο από την Ουκρανία, η Αττάλεια από την Τουρκία και η Κρήτη από την Ελλάδα.

6Να σημειωθεί πως μια σειρά από οντισιόν σε 25 περιοχές της Ουκρανίας  προηγούνται του διαγωνισμού  προκειμένου να διασφαλιστεί  η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση σε αυτόν.

Οι νικήτριες θα  λάβουν  μέρος στους παγκόσμιους διαγωνισμούς  «Miς Κόσμος»  και «Μοντέλο του κόσμου»  (Μiss Earth, Miss Model of the world).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook