Ηράκλειο | Πυροβολισμοί έξω απ’ το γυμνάσιο | Σε κατάσταση αμόκ 73χρονος ιεροψάλτης

ηράκλειο-πυροβολισμοί-έξω-απ-το-γυμν-28078

karampinaΝέο περιστατικό φρίκης, με πρωταγωνιστή 73χρονο Ηρακλειώτη που ξέσπασε το θυμό του πάνω σε ένα σκυλί, «αδειάζοντας» την καραμπίνα πάνω του και σκοτώνοντας τελικά το ανυπεράσπιστο ζώο. Και όλα αυτά, μπροστά στα μάτια των έντρομων μαθητών του γυμνασίου Μοιρών.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr,  «αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο Γυμνάσιο των Μοιρών, καθώς ενώ τα παιδιά και οι καθηγητές έκαναν το μάθημά τους, πετάχτηκαν έντρομοι από τις αίθουσες μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν έξω από το σχολικό συγκρότημα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίκρισαν έναν 73χρονο, ο οποίος μάλιστα είναι ιεροψάλτης, να κυνηγάει ένα σκυλί, πυροβολώντας το συνεχώς με καραμπίνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, ήταν έξαλλος, καθώς το σκυλί του σκότωνε τα ζώα που είχε στην αυλή του σπιτιού του.

Εμβρόντητοι μαθητές, καθηγητές και περαστικοί μπροστά στο απίστευτο θέαμα, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον άνδρα, ο οποίος δεν σταμάτησε να πυροβολήσει μέχρι να «αδειάσει την καραμπίνα πάνω στο σκυλί, το οποίο διέλυσε.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και η τοπική κοινωνία ελπίζει σε μια παραδειγματική τιμωρία, για να δοθεί ένα τέλος στα περιστατικά επιθέσεων με θύμα ζώα.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή, ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί στα Χανιά (ΔΕΣ ΕΔΩ)

 

Πληροφορίες: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook