Ηράκλειο | Οικοδόμος «έσπασε στο ξύλο» τον τεχνικό που πήγε να του κόψει το ρεύμα

ηράκλειο-οικοδόμος-έσπασε-στο-ξύλο-75418

xilodarmosΣτο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) νοσηλεύεται εδώ και μερικές ώρες, ξυλοκοπημένος άγρια και με πόνους στη σπονδυλική του στήλη, ο νεαρός τεχνικός της ΔΕΗ που είχε αναλάβει το δυσάρεστο αλλά και -όπως αποδεικνύεται- επικίνδυνο καθήκον, να διακόψει την ηλεκτροδότηση σε συνδικαλιστή οικοδόμο.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ο νεαρός τεχνικός, το πρωί μετέβη στην πλατεία Νικαίας μαζί με συνεργάτη του, για να διακόψει την ηλεκτροδότηση σε κατοικία, κατ’εντολή των ανωτέρων του.

Φεύγοντας μαζί με το συνεργάτη του, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, συνδικαλιστής οικοδόμος, τους πήρε στο κυνήγι, ενώ κατάφερε να τους ρίξει στο οδόστρωμα, σπρώχνοντας με το πόδι το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν.

Δεν αρκέστηκε, όμως, εκεί, καθώς αμέσως μετά άρχισε να ξυλοκοπεί και να κλωτσάει τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ με οξείς πόνους στη σπονδυλική στήλη.

Ο θερμόαιμος συνδικαλιστής που ξέσπασε στον άνδρα που είχε την ατυχία … να κάνει τη δουλειά του, συνελήφθη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι κάνει … τα αδύνατα – δυνατά, για να μην υποβληθεί μήνυση σε βάρος του εκ μέρους του θύματός του.

 

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook