Ηράκλειο | Μια αυτοκτονία και μια απόπειρα αυτοκτονίας στη Μεσσαρά

ηράκλειο-μια-αυτοκτονία-και-μια-απόπε-76354

aytoktonia xapia

Μια αυτοκτονία και μια απόπειρα αυτοκτονίας έχουν προκαλέσει αναστάτωση το τελευταίο διάστημα στις Μοίρες. Και τα δυο περιστατικά συνέβησαν στους Βώρους με πιο πρόσφατο εκείνο της απόπειρας μόλις προχθές από έναν άνδρα που επιχείρησε να βάλει από μόνος του τέλος στη ζωή του.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, τον οδήγησαν στην απόφαση να γράψει με τραγικό τρόπο τον επίλογο παίρνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών και καταναλώνοντας αλκοόλ.

Ωστόσο η θέληση να ζήσει και να αντισταθεί στις όποιες οικονομικές αντιξοότητες αντιμετώπιζε, αποδείχτηκαν σωτήριες για την ζωή του. Με όση ψυχική και σωματική δύναμη του είχε απομείνει, και νιώθοντας ότι το τέλος για αυτόν πλησιάζει, σήκωσε το ακουστικό και κάλεσε σε βοήθεια.

Και ενώ τα λεπτά κυλούσαν απειλητικά για την ζωή του, άμεσα έφθασαν στο σπίτι του άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών που έσπασαν την πόρτα, καταφέρνοντας να τον σώσουν και μεταφέροντας τον αμέσως στο Κέντρο Υγείας Μοιρών .

Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ωστόσο ο ίδιος σώθηκε έχοντας μετανιώσει για την πράξη του και παράλληλα έχοντας κερδίσει την μάχη για την ζωή.

Πάντως, η ανησυχία είναι έκδηλη στη μικρή κοινωνία των Βώρων με δεδομένο ότι πρόσφατα το χωριό συγκλονίστηκε από μια δυσάρεστη είδηση.

Ένας νεαρός άνθρωπος έδωσε τέλος στην ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την περιοχή της Μεσσαράς και μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη λίστα με τους ανθρώπους που επιλέγουν από μόνοι τους να κόψουν με αυτόν τον δραματικό τρόπο το νήμα της ζωής τους.

Πηγή: neakriti

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook