Ηράκλειο | Μεγάλη καραμπόλα στην Εθνική λόγω της βροχής

ηράκλειο-μεγάλη-καραμπόλα-στην-εθνικ-93063

karabola

Ολισθηρό το οδόστρωμα από τα πρωτοβρόχια – Με ελαφρά τραύματα δύο ποδοσφαιριστές από τροχαίο στην Αγία Ειρήνη – Συνολικά επτά άτομα στο νοσοκομείο

Καραμπόλα σημειώθηκε, περίπου στις 5 το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου, στο ύψος του Κακού Όρους.

Η καραμπόλα επτά οχημάτων σημειώθηκε στο ρεύμα προς Ηράκλειο, ενώ επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν και μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, τρεις τραυματίες.

Πολύ γρήγορα σχηματίστηκε μεγάλη ουρά οχημάτων. Περίπου δύο ώρες (περίπου στις 19.00)μετά ένα ταξί συγκρούστηκε στο ίδιο σημείο με ένα ΙΧ. Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά, ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Εν τω μεταξύ λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξαιτίας ασθενών βροχοπτώσεων κατά τόπους, μέσα σε λιγότερο από μία ώρα σημειώθηκαν δύο τροχαία στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, με τέσσερα άτομα να διακομίζονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Στο ένα τροχαίο δίκυκλο συγκρούστηκε με φορτηγό, ενώ στο δεύτερο συγκρούστηκαν δύο ΙΧ.

Συγκεκριμένα στην προσπάθεια του οδηγού του ενός Ι.Χ να αποφύγει δίκυκλο που γλίστρησε και κατευθυνόταν πάνω στο όχημα, ο οδηγός έκανε παρατιμονιά και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Στη μύτη τραυματίστηκε ο οδηγός, πατέρας του ποδοσφαιριστή Κ.Χατζηνικολάου της Μινωικής που καθόταν στο πίσω κάθισμα με το συμπαίκτη του Ζερβάκη. Ο Χατζηνικολάου σκίστηκε στο φρύδι, ενώ ο συμπαίκτης του έσπασε το δάχτυλό του.

Τροχαίο ατυχήματα σημειώθηκαν επίσης στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο και τη Χερσόνησο.

 

Πηγή: cretalive | Photo αρχείου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook