Ηράκλειο | Λιποθύμησε στο ΠΑΓΝΗ τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο!

ηράκλειο-λιποθύμησε-στο-παγνη-τον-μετ-71229
pagni__mainΓια γέλια και για κλάματα είναι το περιστατικό που συνέβη νωρίτερα στο Ηράκλειο, με πρωταγωνιστή έναν άτυχο άνδρα που «έπεσε στην ανάγκη» του εθνικού συστήματος υγείας! Τυχερός γιατί όταν λιποθύμησε βρισκόταν στο προαύλιο του ΠΑΓΝΗ, θα ‘λεγε κανείς. Και άτυχος βεβαίως... γιατί έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα… στο Βενιζέλειο!
Συγκεκριμένα, ο 45χρονος άνδρας ενώ βρισκόταν κάτω από το γραφείο του Διοικητή κοντά στα τακτικά ιατρεία και σε απόσταση ελαχίστων μέτρων από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ξαφνικά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκε να κείτεται χωρίς αισθήσεις στο γκαζόν. Αμέσως έτρεξαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο μαζί με κάποιους επισκέπτες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, ωστόσο το παράδοξο ξεκινάει μόλις τώρα.
Αν και ο άνθρωπος βρισκόταν ήδη σε χώρο του νοσοκομείου και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από τα ΤΕΠ, αντί να γίνει εισαγωγή άμεσα προτιμήθηκε… να φωνάξουν ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Πολύ απλά γιατί εφημερεύον νοσοκομείο σήμερα είναι το Βενιζέλειο και όχι το ΠΑΓΝΗ!
Στα παραπάνω να προστεθεί το γεγονός ότι ο 45χρόνος αναγκάστηκε να περιμένει την έλευση του ασθενοφόρου που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν κοντά στο Γιόφυρο και είχε πέσει σε κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα.
Το ευτυχές είναι ότι ο ασθενής μεταφέρθηκε τελικά στο Βενιζέλειο με παθολογικά αίτια και η υγεία του δεν κινδυνεύει.
Όσο για την συγκεκριμένη τακτική το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Στο παρελθόν έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά, όπως για παράδειγμα και πάλι στο ΠΑΓΝΗ, επισκέπτης που ένιωσε μια αδιαθεσία και ενώ βρισκόταν σε κλινική του νοσοκομείου, τελικά αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο που εφημέρευε.

 

Με πληροφορίεες από neakriti

One thought on “Ηράκλειο | Λιποθύμησε στο ΠΑΓΝΗ τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook