Ηράκλειο | Η περιπέτεια του 8χρονου έδωσε λύση στην μεταφορά των μαθητών

ηράκλειο-η-περιπέτεια-του-8χρονου-έδωσ-97519

mathitesΗ περιπέτεια που έζησε χθες το πρωί 8χρονος μαθητής, δες εδώ,  ο οποίος μπήκε στο λεωφορείο της γραμμής από το Λαράνι προς τον Άγιο Θωμά ,για να πάει στο σχολείο του και κατέληξε στο Ηράκλειο ,επέφερε και την πολυπόθητη λύση στο πρόβλημα με την μεταφορά των 5 μαθητών της συγκεκριμένης κοινότητας προς τον Άγιο Θωμά.

Όπως ανακοίνωσε στο neakriti.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕλ Ηρακλείου -Λασιθίου Γιώργος Χαλεπάκης από αύριο , ταξί ,τα έξοδα του οποίου θα πληρώνει το ΚΤΕΛ , θα παραλαμβάνει τους μαθητές και με ασφάλεια θα τους οδηγεί στον τελικό τους προορισμό δίνοντας έτσι με τον τρόπο αυτό τέλος και στην αγωνία των γονέων που ζούσαν υπό τον φόβο για την ασφάλεια των παιδιών τους, που αναγκάζονταν να μετακινούνται συχνά μόνα τους χωρίς τη συνοδεία ενηλίκου.

Πάντως ο κ. Χαλεπάκης όσον αφορά το χθεσινό περιστατικό, προχώρησε σε διευκρινίσεις τονίζοντας ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που ενημέρωσε τον πατέρα του παιδιού χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο , ενώ εξαιτίας του γεγονότος ότι το παιδί κοιμόταν στα τελευταία καθίσματα του λεωφορείου ,ξέφυγε από το οπτικό του πεδίο και δεν κατόρθωσε να το δει όταν σταμάτησε το λεωφορείο στον Άγιο Θωμά.

Κατόπιν της επικοινωνίας του οδηγού με τον πατέρα το παιδι επιβιβάστηκε από τον σταθμό του ΚΤΕΛ Ηρακλείου σε λεωφορείο με προορισμό την Αγία Βαρβάρα όπου και τον παρέλαβε ο πατέρας του εμφανώς ανακουφισμένος που έληξε αισίως η περιπέτεια του 8χρόνου γιου του.

Πηγή: neakriti

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook