Ηράκλειο | Ζωντανή εκπομπή της ΕΡΤ | Σήμερα η αγωγή των εργαζομένων της ΕΡΤ και της ΕΡΑ

ηράκλειο-ζωντανή-εκπομπή-της-ερτ-σήμ-69604

ert_louketoΜε τη συμπαράσταση των προέδρων όλων των δημοσιογραφικών φορέων της χώρας αλλά και των δημοσιογράφων και των πολιτών της πόλης, εκδικάζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου η αγωγή των εργαζομένων της ΕΡΤ και της ΕΡΑ στο Ηράκλειο σε βάρος της κυβέρνησης για την πραξικοπηματική απόφαση του κλεισίματος του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων – ΕΣΗΕΠΗΝ, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας της συγκεκριμένης δίκης, απηύθυνε πρόσκληση στους Προέδρους της ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΘ-ΣΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ προκειμένου να παραστούν ώστε  να συνδράμουν από κοινού στην προσπάθεια των συναδέλφων.

Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή από όλους και οι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου θα δώσουν δυναμικό παρών στην κρίσιμη δικαστική διαδικασία.

Εκπομπή από το Ηράκλειο

Η “Πρωινή Ενημέρωση” της ΕΡΤ, αγκαλιάζει την Περιφέρεια και εκπέμπει  σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη από το Ηράκλειο, μεταφέροντας τον παλμό της Κρήτης, αλλά κυρίως τις εξελίξεις στο δικαστικό μέγαρο της πόλης όπου θα εκδικαστεί η αγωγή των 20 εργαζομένων στην ΕΡΑ Ηρακλείου και τον Τηλεοπτικό Σταθμό Κρήτης για την παράνομη απόλυσή τους την 11η Ιουνίου, όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ.

Από τις 8 μέχρι της 11 το πρωί, ο Νίκος Αγγελίδης και η Φανή Καλαθάκη, θα βρεθούν έξω από το δικαστικό μέγαρο, στο δρόμο και σε ένα γνώριμο πλέον σκηνικό από όπου θα ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα στη δικαστική αίθουσα αλλά και για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

 

Πηγή : candianews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook