Ηράκλειο | Εφιαλτική νύχτα έζησε φοιτητής στο σπίτι του

ηράκλειο-εφιαλτική-νύχτα-έζησε-φοιτη-98121

7ADDD6657769329FAE51275DF560DE6DΠεριπέτεια για φοιτητή στο Ηράκλειο, ο οποίος γνώρισε στο δρόμο έναν άνδρα και τον κάλεσε στο σπίτι του για να κάνουν παρέα. Η πρόσκληση αποδείχτηκε κακή ιδέα, αφού ο καλεσμένος έδεσε τον σπιτονοικοκύρη και τον κλείδωσε στην τουαλέτα για να τον ληστέψει.

Όπως αναφέρει το cretalive, το θύμα είναι ένας νεαρός φοιτητής, ο οποίος έζησε εφιαλτικές στιγμές από τον δράστη, έναν νεαρό Ηρακλειώτη, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για διάφορα αδικήματα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο φοιτητής, 21 ετών συναντήθηκε χθες τα ξημερώματα- άγνωστο πώς- με τον μετέπειτα δράστη της σε βάρος του ληστείας. Τον κάλεσε στο σπίτι του στην περιοχή της Θερίσου. Ξαφνικά, ο δράστης τράβηξε μαχαίρι. Τον έδεσε χειροπόδαρα και τον κλείδωσε στην τουαλέτα.

Στη συνέχεια ανενόχλητος έψαξε το σπίτι από όπου πήρε χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο. Αστυνομικές πήγες ανέφεραν ότι ο νεαρός, όταν έφυγε ο δράστης, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ήταν ένας γείτονας που τον άκουσε και κατάφερε να τον απελευθερώσει. Οι αστυνομικοί έφτασαν πολύ γρήγορα στην ταυτότητα του δράστη, καθώς το θύμα έδωσε αναλυτική περιγραφή.

Μάλιστα το στοιχείο που αποδείχτηκε σημαντικό για τον εντοπισμό του δράστη, ήταν η πληροφορία που έδωσε ο φοιτητής και ανέφερε ότι ο ληστής κυκλοφορούσε έχοντας μαζί του ένα σκύλο.

Πηγή: cretalive

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook