Ηράκλειο | Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η εξαφάνιση του Γερμανού

ηράκλειο-διαστάσεις-θρίλερ-παίρνει-η-98582

ΕΜΑΚ, Αστυνομία και Λιμενικό, κάνουν τα πάντα οι αρχές για να βρουν τον τουρίστα πριν νυχτώσει…

CACHE_620X620_1_1075369Τα ίχνη του χάθηκαν χθες το μεσημέρι στην βραχώδη παραλία της Αγίας Πελαγίας στην περιοχή Αλυκές.
Ο γιος του  τον είδε τελευταία φορά μέσα από την θάλασσα που βουτούσε με μάσκα λίγο μετά τις 12 .Έκανε πεζοπορία στους κακοτράχαλους λόφους με κατεύθυνση το ακρωτήρι Σταυρός.
Η ώρα περνούσε .Ο γιος του  βγήκε από το νερό, τον αναζήτησε αλλά μάταια. .Ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή τον βοήθησαν να πάει μέχρι το ξενοδοχείο όπου διέμεναν και στη συνέχεια ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα περιφέρειας.
Μόλις ενημερώθηκε η αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του αγνοούμενου τουρίστα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας στήθηκε  άμεσα. Άνδρες  της 3ης ΕΜΑΚ με το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί, άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου του τμήματος περιφέρειας και λιμενικοί με τη συνδρομή  σκάφους άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή .
Περπατώντας όσοι συμμετέχουν στις έρευνες έφτασαν μέχρι και το ξωκλήσι του Αγίου Σώζοντα καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως ο  67χρονος ήθελε να το επισκεφθεί αλλά μάταια.
Στις αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες προκαλεί εντύπωση πως ο ηλικιωμένος φορώντας παντόφλες σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο γιος του στην αστυνομία και αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας κατάφερε να απομακρυνθεί και να φτάσει ψηλά στους απόκρυμνους λόφους.
Πηγή: neakriti | Μαρία Μαυρομάτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook