Ηράκλειο | Έκρηξη σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα | Τραυματίας με εγκαύματα μεταφέρεται στην Αθήνα

ηράκλειο-έκρηξη-σε-ξενοδοχείο-στην-αμ-55806

amoudara2

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Αμμουδάρα στο ύψος του «Απολλώνιου» ξενοδοχείου, όπου σημειώθηκε έκρηξη σε βυτιοφόρο με τραυματία τον οδηγό.

Από τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος οδηγός, που είχε τις αισθήσεις του κατά την παραλαβή του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο τραυματίας φέρει σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι, στην πλάτη,τα χέρια δηλαδή συνολικά στο 70% του σώματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βυτιοφόρο μετέβη στο χώρο του ξενοδοχείου για να γίνει ανεφοδιασμός με υγραέριο. Στη διάρκεια της διαδικασίας – εξαιτίας ατυχήματος – υπήρξε ανάφλεξη και αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να επικρατήσει πανικός στο σημείο.

amoudara1

Στο χώρο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα και 6 άνδρες, που έσβησε τη φωτιά προκειμένου το ΕΚΑΒ να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρει το 47χρονο εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Τα εγκαύματα του 47χρονου ήταν τόσο σοβαρά που το απόγευμα κρίθηκε απαραίτητη μεταφορά του με C-130 στην Αθήνα, πιθανότατα στο «Γεώργιος Γεννηματάς».

 

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook