Ηράκλειο | Έγιναν «τσαντάκηδες» με κλεμμένα μηχανάκια

ηράκλειο-έγιναν-τσαντάκηδες-με-κλε-28922

police-car-chaseΣυνελήφθησαν, επειδή άρπαξαν την τσάντα μιας Αγγλίδας τουρίστριας όμως, όπως απεδείχθη, τα μηχανάκια τους ήταν κλεμμένα.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία:

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου, 20χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 19 και 18 ετών, για αρπαγή τσάντας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 21χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου, προχθές το πρωί, άγνωστο άτομο, αφού αφαίρεσε από αυτήν την προσωπική της τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και μαζί με ακόμη δύο άγνωστα άτομα (τα οποία επέβαιναν σε ισάριθμες δίκυκλες μοτοσικλέτες), απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι, οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες είχαν αφαιρεθεί από διάφορες περιοχές του Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων, χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και συνελήφθησαν, ενώ οι μοτοσικλέτες αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook