Ηράκλειο | Έβγαλε όπλο για να μη του κόψουν το νερό

ηράκλειο-έβγαλε-όπλο-για-να-μη-του-κόψ-28078

karampina

«Τα είδαν όλα» σήμερα το πρωί τρεις τεχνικοί της ΔΕΥΑ Ηρακλείου όταν ένας 50χρονος συμπολίτης τους, δεν υποδέχτηκε και τόσο ψύχραιμα την είδηση ότι θα του έπαιρναν το υδρόμετρο, λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών του.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε:

«Συνελήφθη, σήμερα (16 Οκτωβρίου) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 50χρονος ημεδαπός για αντίσταση, απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία τριών ημεδαπών, τεχνικών υπαλλήλων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.)  Ηρακλείου, ο 50χρονος με την απειλή όπλου εξανάγκασε τους τεχνικούς υπαλλήλους να μην προβούν στην αφαίρεση υδρόμετρου παροχής ύδρευσης, λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών του προς την Υπηρεσία και να παραλείψουν τη νόμιμη πράξη που είχαν διαταχθεί από την Υπηρεσία τους.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προσέτρεξαν στο σημείο και αφού εντόπισαν, συνέλαβαν τον ανωτέρω ημεδαπό.

One thought on “Ηράκλειο | Έβγαλε όπλο για να μη του κόψουν το νερό

  1. ..όπλο σιγουρα ειδαν οι υπάλληλοι ,οι οποιοι πήγαν να κάνουν την δουλεια τους , αλλα τελικά ήταν ..πλαστικο και μάλιστα πιστολι πλαστικο απο Sony PlayStation ! ! το δύο ή το τρία ..δεν ξέρω ..!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook