Ζούγκλα οι δρόμοι της Κρήτης | Πλακώθηκαν για μια… προσπέραση

ζούγκλα-οι-δρόμοι-της-κρήτης-πλακώθηκ-106415

 

kaygas auto

50χρονος επιτέθηκε σε 66χρονο με γροθιές και κατσούνα … επειδή τον προσπέρασε στο δρόμο

Θέμα τιμής θεώρησε, μάλλον, ένας 50χρονος από χωριό του δήμου Γόρτυνας, την προσπέραση που του έκανε 66χρονος στο δρόμο, στο Χόνδρο Βιάννου, χθες το πρωί, με αποτέλεσμα να κινηθεί εναντίον του και να του επιτεθεί με γροθιές και … κατσουνιές!

Όπως αναφέρει το cretalive, o 50χρονος, που είναι γνώριμος στις αρχές, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και αφού αρχικά γρονθοκόπησε δύο 66χρονους, στη συνέχεια τους χτύπησε ανελέητα με τη μαγκούρα του, μπροστά μάλιστα στα μάτια των συζύγων τους!

Ο Γιώργος Χαριτάκης, εργολάβος οικοδομων, μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς» από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου βρισκόταν μετά την αναίτια και χωρίς να την προκαλέσει όπως τονίζει επίθεση που δέχτηκε και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και στα χέρια.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ενώ κινούνταν μαζί με τη σύζυγό του και το άλλο φιλικό του ζευγάρι για το Ηράκλειο, μπροστά του βρισκόταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 50χρονος με ένα ακόμη νεαρό άτομο, με το οποίο έχει συγγενική σχέση. Ο 66χρονος άναψε τα φώτα για να προσπεράσει το προπορευόμενο όχημα.

Ο οδηγός του, έκανε στην άκρη και το αυτοκίνητο με τα δύο ζευγάρια προσπέρασε. Κάποια στιγμή, ο 50χρονος πέρασε μπροστά και πάλι και τους περίμενε σε ένα σημείο του δρόμου με το όχημά του ακινητοποιημένο. Βλέποντας τον 66χρονο να πλησιάζει, έβαλε όπισθεν και με ταχύτητα έπεσε στο όχημα των κατοίκων του Χόνδρου. Οι τελευταίοι πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, δέχτηκαν επίθεση από τον 50χρονο. Αρχικά, όπως είπε το θύμα, ο 50χρονος τους γρονθοκόπησε και στη συνέχεια, πήγε στο αυτοκίνητό του και αφού πήρε τη μαγκούρα άρχισε να τους χτυπάει σε όλο το σώμα.

Ο δράστης… χαρίστηκε στις γυναίκες, τις οποίες αν και δε χτύπησε, ωστόσο τις απείλησε. Στη συνέχεια σαν κύριος έφυγε από το σημείο. Οι δύο 66χρονοι πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Βιάννου, όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό, ενώ ο Γ. Χαριτάκης υπέβαλε και μήνυση.

Πηγή: patris

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook