Έτοιμος ο Πλατανιάς | Και στο βάθος ανανέωση Κανακούδη

έτοιμος-ο-πλατανιάς-και-στο-βάθος-αναν-12708

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες φαντάζει η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Άγγελος Αναστασιάδης στο παιχνίδι με τη Βέροια, με δεδομένο ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του.

Στην ουσία, υπάρχει ένα μόνο ερωτηματικό και αυτό αφορά τον Χουάν Αγκιλέρα Νούνιες που δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής του. Πάντως, φαντάζει το πιθανότερο.

Από εκεί και πέρα, κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, άρα Κανακούδης και Αργυρόπουλος θα είναι στην 11άδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Μάλεμε κάνουν λόγο ότι ο Μαρτσάκης θα ξεκινήσει βασικός, κάτι που αν συμβεί, τότε σημαίνει ότι μάλλον ο Ουκάρ θα παραμείνει στον πάγκο.

Μια πιθανή 11άδα λοιπόν είναι με Κηπουρό, Τζανή, Ποτουρίδη, Αργυρόπουλο, Κανακούδη, Κάλαϊτζιτς, Αγκιλέρα, Μαρτσάκη, Ουντόζι, Μιρτσέτα, Αναστασάκο.

Θέση διεκδικούν πάντως ο Ουκάρ και κατά δεύτερον ο Γκονζάλες (αν δεν παίξει ο Αγκιλέρα).

Στο μεταξύ διαφορά στο οικονομικό προέκυψε μετά την πρώτη επαφή που είχαν Πλατανιάς και Κανακούδης σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του αριστερού μπακ της Χανιώτικης ομάδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Χανιώτικων Νέων», η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη, με την επαφή μεταξύ του Κανακούδη και του προέδρου του Πλατανιά, Στέλιου Βαρουξάκη, να πραγματοποιείται πριν από πολλές μέρες. Οι δύο πλευρές ωστόσο πρόκειται να τα ξαναπούν σε χρόνο σύντομο και ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι κοντά στα Χριστούγεννα.

Από την πλευρά του Πλατανιά υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τις πολύ καλές εμφανίσεις του Κανακούδη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και είναι δεδηλωμένη η πρόθεση να του ανανεωθεί το συμβόλαιο. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο, που φαίνεται να αποτελεί και την πρόθεση του Κανακούδη, θα πρέπει ο τελευταίος να ρίξει τις απαιτήσεις του, όπου αρχικώς διαποστώθηκε να είναι πολύ μεγαλύτερες από τα χρήματα που ήταν διατεθειμένος να του δώσει ο Πλατανιάς.

Πηγή: athlitiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook