Ερίζουν για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στα Χανιά

ερίζουν-για-το-άνοιγμα-των-εμπορικών-κ-14573

Christmas shop«Εάν το υπουργείο Ανάπτυξης αποφασίσει να είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα των Χανίων θ’ ανοίξουν από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και θα παραμείνουμε κλειστά την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013.»

Αυτό υποστήριξε μιλώντας σήμερα στον SUPER FM 89.6 η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Ιωάννα Μπινιά.

Σύμφωνα με την κα. Μπινιά «το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου του Νομού, ψήφισε και αποφάσισε με τέσσερις ψήφους υπέρ και τέσσερις ψήφους κατά του ανοίγματος των εμπορικών επιχειρήσεων και ένα λευκό.

Όμως επειδή η ψήφος, της προέδρου μετράει διπλά θ’ ανοίξουμε στην περίπτωση που το αποφασίσει το αρμόδιο υπουργείο. «

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων, αναφέρει μεταξύ άλλων πως, «η πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου,κατά κύριο λόγο «συνεπέστατη» στο ανακάτεμα και στον αποπροσανατολισμό των συναδέλφων αλλά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μαζί με το εορταστικό ωράριο που μοιράζεται στα εμπορικά καταστήματα, ανακοινώνει ότι αν ο υπουργός πάρει απόφαση για άνοιγμα των καταστημάτων στις 30/12/2012, ο Εμπορικός Σύλλογος, θα πρέπει να πειθαρχήσει, θυμίζοντας άλλες εποχές του «αποφασίζουμε και διατάζουμε».

Καταστρατηγεί αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων και τις αντικαθιστά με υπουργικές αποφάσεις αγνοώντας,τους συναδέλφους εμπόρους, αλλά και τους εργαζόμενους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook