Επιτέλους νίκη για τον Α.Ο.Χανιά | 1 – 0 την Κόρινθο

επιτέλους-νίκη-για-τον-α-ο-χανιά-1-0-την-36747

aox korinthos

 

Σε ένα παιχνίδι που το ζητούμενο ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, ο Α.Ο Χανιά κατάφερε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου κερδίζοντας την Κόρινθο με 1-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν γνωρίζοντας ότι η νίκη είναι μονόδρομος προσπάθησαν από την αρχή να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ έχοντας την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου της αναμέτρησης ο ΑΟ Χανιά έχασε δύο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αρχοντάκη να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του, ενώ μεγάλη χαμένη ευκαιρία σημειώθηκε και στο 7’ όταν μετά από γύρισμα του Σαντριά ο Αρχοντάκης με ασταθή απόκρουση έστειλε την μπάλα στα πόδια του Πάγκαλου που δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα. Η σημαντικότερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε στο 31’ όταν σε σουτ του Πάγκαλου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αρχοντάκη. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της Κορίνθου πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν σε κεφαλιά του Γκάτση ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε.

Το δεύτερο ημίχρονο αν και δεν ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό όπως και το πρώτο οι γηπεδούχοι κατείχαν την υπεροχή. Μάλιστα μετά την είσοδο των Γωνιωτάκη και Τσάτσου ο Α.Ο. Χανιά ανέβασε περισσότερο την απόδοση του και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 70’ με κεφαλιά του Παπαζούδη μετά από κόρνερ του Τσάτσου. Νωρίτερα ο ΑΟ Χανιά έχασε διπλή ευκαιρία όταν σε σουτ του Βουρβαχάκη σε κενή εστία η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γωνιωτάκης έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Μετά το «τρίποντο- χρυσάφι» η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Φουτμπολ Λίγκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Ταταράκης, Μποχώνης, Τσατσαρής, Ψυχουντάκης, Βουρβασάκης, Παπαζούδης, Δουμάνης, Πάγκαλος, Καμπλιώνης, Σαντριάς (53’ Γωνιωτάκης).

Κόρινθος (Σωτήρης Αντωνίου): Αρχοντάκης, Κοτσόκολος (59’ Λότας), Αράπογλου, Πεχλιβανόπουλος (74’ Τσατσόπουλος), Φίλης, Παππάς, Σωτηρόπουλος, Γκάτσης, Λουμπαρδέας, Κατσίκης (74’ Δασκαλάκης), Ματετζίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπάζογλου (Α. Αττικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Σπυρόπουλος (Α. Αττικής), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Καμπλιώνης, Ταταράκης, Τσσατσαρής / Αρχοντάκης, Λουμπαρδέας, Φιλής

 

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook