Επιτέλους… Μειωμένες χρεώσεις στις αποσκευές από την Ryanair

επιτέλους-μειωμένες-χρεώσεις-στις-α-53006

ryanair 5Η  Ryanair ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιώσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της φήμης της, ύστερα από την κριτική που δέχεται για τις πρόσθετες επιβαρύνσεις και τους αυστηρούς κανόνες για τις αποσκευές και τα αεροπορικά εισιτήρια.

Οι επιβάτες θα επιτρέπεται να μεταφέρουν στο αεροσκάφος δωρεάν μια δεύτερη «μικρή» χειραποσκευή, όπως μια «μικρή» τσάντα για τις κυρίες ή μια «μικρή» τσάντα από ψώνια στο αεροδρόμιο.

Επίσης αναμένεται να μειωθεί το τέλος για την επανέκδοση της κάρτας επιβίβασης της εταιρείας στο αεροδρόμιο από £70 σε £15.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν την μείωση του τέλους για τις αποσκευές στο αεροδρόμιο, από £60 στις £30 ανά αποσκευή, και την εισαγωγή μιας 24ωρης «περιόδου χάριτος» κατά την οποία οι επιβάτες θα είναι σε θέση να διορθώσουν ΔΩΡΕΑΝ μικρά λάθη στις κρατήσεις τους, όπως τα ορθογραφικά λάθη.

Σήμερα τέτοιες αλλαγές στα ονόματα έχουν κόστος £110 ανά άτομο.

Οι αλλαγές θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες. Από την 1η Νοεμβρίου, θα εφαρμοστεί η «περίοδος χάριτος», από την 1η Δεκεμβρίου θα μειωθεί το τέλος για την επανέκδοση των καρτών επιβίβασης και θα επιτραπεί η δεύτερη «μικρή» χειραποσκευή και από τις 5 Ιανουαρίου θα μειωθούν τα τέλη για την αγορά αποσκευής στο αεροδρόμιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook