Επιστροφή στις νίκες για τον Κισσαμικό | 2 – 1 την Προοδευτική

επιστροφή-στις-νίκες-για-τον-κισσαμικ-112856

kissamikosΜετά από ένα μήνα και πέντε ημέρες η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο Μάλεμε με 2-1 της Προοδευτικής, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο δρόμος για την 4η νίκη στο πρωτάθλημα άνοιξε στο 33′ με το πέναλτι του αρχηγού της ομάδας μας Χατζηλιόντα. Στο 73′ ο Καρβουνιάρης «σημάδεψε» το δοκάρι, αλλά στο 76′ ο Ενγκουέμ με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 86′ με ασύλληπτο σουτ του Μαυρουδή.

  • Φάσεις-Γκολ

kissamikos12′ Σέντρα του Εσόνο, ο Δρακάκης δεν μπορεί να πλασάρει, με τον Ζήνωνο να μπλοκάρει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στην απέναντι εστία ο Ρίζος θα επενέβη θετικά στην κεφαλιά του Κουβάτσου.

8′ Δυνατό σουτ του Μποχώνη άουτ.

14′ Σουτ του Μπάτζιο άουτ.

16′ Ο Χατζηλιόντας εκτελεί το φάουλ και ο Δρακάκης στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά από καλή θέση.

31′ Ο Κουβάτσος πασάρει στον Μαυρουδή, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.

33′ ΓΚΟΛ: Ο Χατζηλιόντας αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Κιν από τον Νιφαδόπουλο (1-0).

73′ Ωραία ενέργεια και σέντρα του Χατζηλιόντα για τον προωθημένο Καρβουνιάρη, που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας.

76′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Χατζηλιόντα, κεφαλιά του Μπάτζιο, ο Ενγκουέμ με τον ίδιο τρόπο προσπαθεί να σκοράρει, με τον Ζήνωνο να αποκρούει και τον Καμερουνέζο μέσο της ομάδας μας να πλασάρει σωστά στη συνέχεια για το 2-0.

79′ Σουτ του Μαυρουδή, η μπάλα καταλήγει κόρνερ από κόντρα στο πόδι του Καρβουνιάρη.

86′ ΓΚΟΛ: Με εξαιρετικό σουτ ο Μαυρουδής μειώνει σε 2-1.

90′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Κουμπρόγλου, ο οποίος πήρε την πάσα από τον Δρακάκη, πλάσαρε για να σώσει ο Ζήνωνος και στην επαναφορά με νέο πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Αντ. Δασκαλάκης-Ι. Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Τούρλος (20′), Μπάτζιο (28′), Κοξαράκης (77′), Μποχώνης (77′), Τζιορτζιόνε (87′)

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Παπακαστρήσιος, Καρβουνιάρης, Εσόνο, Ενγκουέμ, Μπάτζιο (87′ Τζιορτζιόνε), Κιν (68′ Τσικουδάκης), Χατζηλιόντας, Κουμπρόγλου (90+1′ Μαντζιούνης), Δρακάκης.

Προοδευτική: Ζήνωνος, Λαζούρας, Μποχώνης, Τούρλος, Καψαλόποδας, Βούζας, Νιφαδόπουλος (59′ Κοξαράκης), Μακαρονάς, Κουβάτσος, Μαυρουδής, Μάμαλος (68′ Ποτουρίδης).

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook