Επιλογή Προέδρου σχολικής επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης

επιλογή-προέδρου-σχολικής-επιτροπής-21142

zarpa blogΜεγάλες διαβουλεύσεις γίνονται τις τελευταίες ημέρες για την τοποθέτηση Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης. Ο μέχρι τώρα Πρόεδρος Κοτζαμιχάλης Μιχάλης ήρθε πριν 17 μήνες να ταράξει τα νερά και με όραμα αλλά και πολύ σκληρή δουλειά να ανοίξει δρόμο για μας εύκολο αναφορικά με τη διαχείριση των οικονομικών των σχολείων και τις πιστώσεις σε αυτά.

Ο Κος Κοτζαμιχάλης πρότυπο εργατικότητας και συνεργασίας μας βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου όλα τα σχολεία να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμως επειδή εργάζεται και ως δημόσιος λειτουργός σε άλλη υπηρεσία, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο γι αυτόν να μοιράζει το δυναμικό του.

Θεωρούμε κρίμα και μέγιστο λάθος, εάν δεν μπορέσει να επανατοποθετηθεί στη θέση του Προέδρου, ελευθερώνοντάς τον από τα άλλα του καθήκοντα, αφού αυτό είναι εφικτό. Νέοι άνθρωποι στην πολιτική, με όραμα, συνείδηση και εργατικότητα είναι το ζητούμενο των ημερών μας.

Αυτό διατείνονται οι πολιτικοί μας και αυτό πιστεύουμε ότι κάνουμε κι εμείς με το άρθρο μας αυτό. Αποδέσμευση του Κου Κοτζαμιχάλη με σκοπό την κοινωνική προσφορά στην Εκπαίδευση που τόσο το έχει ανάγκη.

 

Ευχαριστούμε

Ελένη Ζερβουδάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook