Επιβεβαιώνεται το zarpa.gr | Νίκος Ζωιδάκης για Eurovision

επιβεβαιώνεται-το-zarpa-gr-νίκος-ζωιδάκης-γ-107836

zoidakis eurovisionΜεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Ζωιδάκη να εκπροσωπεί τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision, θέμα το οποίο ανέδειξε το zarpa.gr και που επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Το zarpa.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Ζωιδάκη, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αμερική για συναυλίες και επιβεβαίωσε τις φήμες για συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

«Όντως έλαβα ένα τηλεφώνημα από την Panik Records» η οποία σκέφτεται ένα ντουέτο με τον Κώστα Μαρτάκη» είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης και πρόσθεσε:

«Θα επιστρέψω σύντομα, μόλις ολοκληρωθούν οι συναυλίες μου εδώ και θα γίνει αμέσως ένα ραντεβού με τη δισκογραφική εταιρία για να συζητήσουμε την ιδέα αυτή. Το βλέπω θετικά, το θεωρώ μεγάλη πρόκληση και ακόμα μεγαλύτερη τιμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision και, κυρίως, να ακουστεί η κρητική λύρα σε όλον τον πλανήτη».

Στο μεταξύ, από χθες που έγινε γνωστή η σχετική πληροφορία, δημιουργήθηκε στο facebook και η σχετική ομάδα

Θέλουμε το Νίκο Ζωιδάκη στη Eurovision 2014

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Νίκο Ζωιδάκη και τον Κώστα Μαρτάκη, τα ονόματα που θα διαγωνιστούν είναι ο Λούκας Γιώρκας, ο Μύρωνας Στρατής, οι Wedding Singers και η Κρυσταλλία.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook