Επίσκεψη Αρναουτάκη στον Καναδά

επίσκεψη-αρναουτάκη-στον-καναδά-4112

Στην αγκαλιά της ομογένειας του Καναδά, βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, προσκεκλημένος του Κρητικού στοιχείου στην ευρύτερη περιοχή του Μόντρεαλ, που φέτος γιορτάζει την συμπλήρωση 100 χρόνων Κρητικής παρουσίας στη μεγαλούπολη του Καναδά.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του ο κ. Αρναουτάκης, παρέστη στις τιμητικές εκδηλώσεις, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ενώ, θα έχει σειρά επαφών με το Κρητικό και το ελληνικό στοιχείο της περιοχής, τον Πρωθυπουργό του Καναδά, τις αρχές του τόπου, αλλά και μ’ επιχειρηματίες για την προώθηση των προϊόντων του πρωτογενούς και του τουριστικού τομέα της Κρήτης.

Ο Περιφερειάρχης έφτασε το Σάββατο στο αεροδρόμιο του Μόντρεαλ «Πιέρ Έλλιοτ Τρυντώ» όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από μέλη Κρητικών Συλλόγων και Σωματείων.

Παράλληλα, τελέστη δοξολογία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ ακολούθησε γεύμα, στο Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας, στο οποίο, παρακάθισαν εκπρόσωποι δημοτικών και Καναδικών αρχών, καθώς και ο Πρόξενος της Κύπρου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook