Επίσημο! | Αύριο Πέμπτη οι Βάσεις | Τέλος η αγωνία

επίσημο-αύριο-πέμπτη-οι-βάσεις-τέλος-73308

vaseisΑύριο Πέμπτη 29 Αυγούστου θα ανακοινώσει τελικά το Υπουργείο Παιδείας τις Βάσεις Εισαγωγής για τα Α.Ε.Ι.και τα Τ.Ε.Ι της χώρας, μία μέρα δηλαδή νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν.

Το zarpa.gr επικοινώνησε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, που επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει το επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, με το οποίο γνωστοποιείται ότι την Πέμπτη 29 Αυγούστου ανακοινώνονται οι βάσεις.

Οι φήμες ήθελαν αρχικά τις βάσεις εισαγωγής να ανακοινώνονται την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Ωστόσο επίσημα ανακοινώθηκε ότι θα γνωστοποιηθούν νωρίτερα, αύριο δηλαδή, άγνωστο το τι ώρα.
Σύμφωνα με το διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Γιώργο Μανουσάκη, το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας με το οποίο ανακοινώνεται ότι βγαίνουν την Πέμπτη οι βάσεις, έφτασε στην Υπηρεσία του αργά το μεσημέρι.
Καλούνται απλώς οι διευθυντές των λυκείων να βρίσκονται στις θέσεις τους από το πρωί και να περιμένουν τα αποτελέσματα που θα φτάσουν ηλεκτρονικά.
Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν με τον κωδικό τους να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου και να βλέπουν σε ποια σχολή έχουν πετύχει και με ποια σειρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook