«Εξαφανίστηκε από ντροπή» | Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του 22χρονου αγνοούμενου

εξαφανίστηκε-από-ντροπή-τι-αποκαλύ-114683

exafanisi.foititiΜε αγωνία παρακολουθεί την εξέλιξη των ερευνών για τον εντοπισμό του γιου του ο πατέρας του νεαρού νεαρού Λέρι Τσιχλάτζε που εξαφανίστηκε από το σπίτι που φιλοξενούνταν στον Άγιο Νικόλαο. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε είχε δώσει στο παιδί 120 ευρώ πριν από λίγες ημέρες και με αυτά τα χρήματα όπως εκτιμάται ο νεαρός που αγνοείται είτε έχει φύγει ακτοπλοϊκώς από το νησί είτε δεν έχει φύγει από την Κρήτη και βρίσκεται κρυμμένος κάπου όπου δεν μπορεί να εντοπιστεί. Αυτή την εκτίμηση κάνει ο πατέρας του, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη και συμμετέχει κι εκείνος στις έρευνες για το παιδί του.

Όπως λέει ο ίδιος, ο γιος του εξαφανίστηκε μόλις έγινε γνωστό το ψέμα που είπε στους γονείς του, ότι τάχα πέρασε στο ΤΕΙ Αγίου Νικολάου. «Είναι ένα παιδί συνεσταλμένο και πιστεύω ότι εξαφανίστηκε γι αυτό το λόγο, επειδή ντρέπεται. Με τα χρήματα αυτά ίσως, επειδή του αρέσει το ποδόσφαιρο, να έπαιξε σε κάποιο πρακτορείο και να κέρδισε χρήματα με τα οποία απομακρύνθηκε. Δεν έχει ταξιδέψει αεροπορικώς, δε ξέρουμε όμως εάν δεν έχει φύγει με το πλοίο» ανέφερε ο πατέρας του νεαρού.

Ο πατέρας του ανέφερε ότι ο γιος του επικοινώνησε για τελευταία φορά με τη μητέρα του την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και μία ημέρα μετά τον είδε για τελευταία φορά η θεία του, στην οποία δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του. Πήρε κάποια προσωπικά του αντικείμενα και

έφυγε από το σπίτι» ανέφερε ο πατέρας του νεαρού.

«Στο σπίτι της θείας του ένιωθε άσχημα γιατί το σπίτι είναι μικρό και ήθελε να νοικιάσει τον δικό του χώρο. Χρήματα του έστελνα κι εγώ και η αδερφή μου από τη Γεωργία. Δε ξέρουμε τι συμβαίνει και ανησυχούμε. Το κινητό του τηλέφωνο που καλούμε έχει φραγή κλήσεων. Είναι παιδί με κλειστό χαρακτήρα, δεν κάνει εύκολα φιλίες. Δεν καπνίζει, δεν πίνει και δεν ξενυχτά. Ο κ. Τσιχλάτζε παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει το γιο του να επικοινωνήσει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ή στο νούμερο 6977039303.

Πηγή: cretalive (από εφημερίδα Πατρίς)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook