Εξαιρετικό! | Το video που αναστάτωσε τα social media: Πόσο γερνάμε σε 4 μόλις λεπτά!

εξαιρετικό-το-video-που-αναστάτωσε-τα-social-media-π-42684

Μην πανικοβάλλεστε η βαρύτητα δεν είναι ένα είδος γήρανσης, αλλά η διαδικασία αυτή κατά καιρούς μετατρέπει το σώμα σε χαλαρό με κυτταρίτιδα και δημιουργεί ρυτίδες στο πρόσωπο, όπως αποδεικνύει το βίντεο του δημιουργού Μάικλ Χάουσμαν, που κυκλοφόρησε στα social media.

Στο βίντεο του Μάικλ Χάουσμαν, ο σκηνοθέτης ζήτησε από απλούς άνδρες και γυναίκες να πηδήξουν πάνω σε ένα τραμπολίνο, ενώ αυτός τους απαθανατίζει σε 2.000 φωτογραφίες καρέ ανά δευτερόλεπτο. Στο στάδιο post-production, αυτός σταθεροποιηθεί τα θέματα στο πλαίσιο, έτσι ώστε μόνο το δέρμα, οι μυς και το λίπος να πηγαίνουν πάνω και κάτω. Έντυσε μάλιστα και μια τρομακτική μουσική το τελικό βίντεο ώστε να αποτυπώνει τη γήρανση και τη φθορά.

«Το συνολικό αποτέλεσμα είναι κάπως ενοχλητικό», εξηγεί ο Χάουσμαν στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube. Kαι προσθέτει, «Βλέπουμε ένα μοναδικό θέαμα που κινείται σε slow-motion… ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι κινήσεις του δέρματος μαρτυρούν ένα time-lapse γήρανσης, όπου ξαφνικά από 18 ετών μετατρέπεσαι σε 55 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook