Ενοχλημένος ο Κουβέλης

ενοχλημένος-ο-κουβέλης-2374

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα εργασιακά» διαμηνύει η Δημοκρατική Αριστερά και εκφράζει την ενόχλησή της για τις σχετικές διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου – που πάντως δεν αποδίδει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο – και την ανασχηματολογία.

Στενοί συνεργάτες του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ δηλώνουν στο Real.gr, ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση την περασμένη Τρίτη του Φώτη Κουβέλη από τον Αντώνη Σαμαρά μετά τη σύσκεψη των αρχηγών για δήθεν θετική εξέλιξη στα εργασιακά. Προκειμένου, μάλιστα, να μην δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις, η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε την επομένη, ημέρα απεργίας της ΕΣΗΕΑ, σκληρή ανακοίνωση διαφωνίας για τα εργασιακά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και χθες έως πολύ αργά το βράδυ δεν υπήρξε καμία ενημέρωση του Φώτη Κουβέλη, παρά τις διαρροές, ενώ δεν έχει ενημέρωση και για το e-mail του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση προς την τρόικα!

Πίσω από τα παιχνίδια με τις διαρροές, πάντως, βρίσκεται η αγωνία για το αν η τρόικα θα επιτρέψει μια «έντιμη υπαναχώρηση» και την ψήφιση του εργασιακού πακέτου ή όχι.

Η ΔΗΜΑΡ, πάντως, φέρεται ενοχλημένη και από τις διαρροές ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τους υπουργούς που υπέδειξε. Με ανακοίνωσή της, μάλιστα, επιχείρησε να βάλει φρένο στην ανασχηματολογία, στηρίζοντας τον Αντώνη Μανιτάκη, τον Αντώνη Ρουπακιώτη και τη Φωτεινή Σκοπούλη. «Αν δηλαδή κλείσει η συμφωνία με την τρόικα και δεν περάσουν οι απολύσεις στο δημόσιο, θα διώξουν τον Μανιτάκη ως… αποτυχημένο; Γιατί αυτό υποστηρίζουν» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές της Αγίου Κωνσταντίνου.

Πηγή:real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook