Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου

εμπρηστική-επίθεση-στο-σπίτι-του-αδελ-22023

astynomia 12Εμπρηστική επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσωπου, Σίμου Κεδίκογλου.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 23:15 το βράδυ του Σαββάτου και δεν προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλες, την είσοδο πολυκατοικίας, στην οποία διαμένει ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου με την οικογένειά του.

Στη συνέχεια έριξαν βενζίνη και μολότοφ με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά, η οποία έσβησε χωρίς να επεκταθεί στο διαμέρισμα.

«Είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται οικογένειες και μικρά παιδιά» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με την επίθεση. Με παρέμβαση του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για «απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία.

«Είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται οικογένειες και μικρά παιδιά. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας. Πιστεύω ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει χωρίς εξαιρέσεις το γεγονός.Δεν μπορεί να διαχωρίζεται σε καλή και κακή η πολιτική βία. Δεν υπάρχει κακή βία. Πρέπει να εξοστρακίσουμε τη βία από την κοινωνία μας».

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι αναφέρεται σε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν για λιντσαρίσματα πολιτικών τους αντιπάλων. «Όλα αυτά είναι επικίνδυνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ με κατηγόρησε για μετεμφυλιακά κηρύγματα ενώ εγώ ζήτησα απλά αποκήρυξη της κάθε μορφής βίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και έκλεισε λέγοντας:

«Είναι απαράδεκτο να τρομοκρατείται ένα τρίχρονο κοριτσάκι. Πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook