Ελληννοισραηλινή φιλία στον τουρισμό «made by» Όλγα

ελληννοισραηλινή-φιλία-στον-τουρισμ-29311

ISRAHLΗ συνεργασία στον τουρισμό και η προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα, ήταν στην «ατζέντα» της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Ισραηλινό ομόλογο της κ. Stas Misezhnikov, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της στο Ισραήλ, με αφορμή τη διεθνή έκθεση «ΙΜΤΜ 2013». Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, εκφράστηκε η κοινή διάθεση, για περαιτέρω συνεργασία και σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδος και Ισραήλ, στον τουριστικό τομέα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η υπουργός Τουρισμού τόνισε: «Για την Ελλάδα, το Ισραήλ αποτελεί μια σημαντική αγορά που θέλουμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο. 400.000 χιλιάδες πολίτες έρχονται στην Ελλάδα από το Ισραήλ και αυτό τον αριθμό θέλουμε να τον αυξήσουμε τα αμέσως επόμενα χρόνια».

Παράλληλα μίλησε στη διεθνή έκθεση «ΙΜΤΜ 2013», χαρακτηρίζοντας τους Ισραηλινούς «φίλους και συμμάχους».

Κατά την ομιλία της παρουσίασε τους σημαντικότερους άξονες της πολιτικής της για τον τουρισμό. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δυνατότητες ανάπτυξης ειδικών μορφών τουρισμού που θα μπορούσαν να προσελκύσουν Ισραηλινούς επισκέπτες, όπως η κρουαζιέρα, ο θαλάσσιος, ο ιατρικός, ο ιαματικός, ο καταδυτικός τουρισμός και ο τουρισμός υπαίθρου. Επίσης, τόνισε την αναγκαιότητα επανακαθορισμού του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και τη χάραξη εξωστρεφούς τουριστικής πολιτικής.

Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και δημοκρατική χώρα, όπου ο ξένος επισκέπτης δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε και συνομίλησε με κορυφαίους tour operators, με σκοπό την προσέλκυση Ισραηλινών επισκεπτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook