Ελάτε να αποτελειώσουμε τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα

ελάτε-να-αποτελειώσουμε-τα-διεφθαρμέ-16851

1woodstock1 ariving croud_1Ας γίνει ένα είδος «προσευχής»-ανεξάρτητα αν είναι κανείς άθεος η όχι.

Τα λόγια αυτής της προσευχής πρέπει να είναι πάνω κάτω τα εξής:

Ντρέπομαι για μένα και την οικογένειά μου, σαν Έλληνας πολίτης, που επιτρέπω να υπάρχουν κόμματα σαν το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τη ΔΗΜΑΡ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και τα Κακοχυμένα Μαντριά.

Ντρέπομαι που επιτρέπω να αντιπροσωπεύουν εμένα και την οικογένειά μου ηγέτες σαν τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τον Τσίπρα, τον Μιχαλολιάκο, την Παπαρήγα, τον Καμμένο και τον Πιτιφρή. Ντρέπομαι που επιτρέπω να με αντιπροσωπέυουν οι 300 τυχοδιώκτες, τα πλουσιόπαιδα (με τις εξαιρέσεις τους) του πριγκιπάτου της Βουλής.

Ντρέπομαι που περιμένω από δαύτους, τους αποδεδειγμένα αμοραλιστές δυνάστες και καταστροφείς της χώρας μου, την σωτηρία της. Ντρέπομαι γιατί ενώ εξαρτάται προσωπικά από μένα η απαλλαγή της Ελλάδας από όλον αυτόν το πολιτικό συρφετό, εγώ εξακολουθώ να περιμένω το θαύμα από κάποια ανώτερη δύναμη.

Η ανώτερη δύναμη είναι ο εαυτός σου, ο εαυτός μας: Aν κάθε βράδι πριν κοιμηθούμε όλοι οι Έλληνες λέμε «ντρέπομαι για τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο,τον Κουβέλη, τον Τσίπρα, τον Μιχαλολιάκο, τον Καμμένο, την Παπαρήγα», αν επαναλαμβάνουμε κάθε βράδι «ότι ντρέπομαι για το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τη ΔΗΜΑΡ, την Χρυσή Αυγή, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες», τότε δεν θα αργήσει η στιγμή που θα προκαλέσεις, εσύ, εγώ όλοι μας, τεκτονικές αλλαγές στο διεφθαρμένο κομματικό σκηνικό της μεταπολίτευσης.

Όλα όμως ξεκινούν από την απλή συνειδητοποίηση ότι εγώ, εσύ, όλοι μας, είμαστε η αιτία που αυτοί οι δυνάστες λεηλατούν τις ζωές μας;

Ποιος από σας εκεί έξω θέλει μια συμμορία με καλάσνικωφ να μπουκάρει κάθε βράδι σπίτι του; Κανείς!

Πως είναι όμως δυνατόν να επιλέγουμε πιο άγριες συμμορίες να μας κυβερνούν; Τι φταίει, εκτός από σένα κι από εμένα; Τι φταίει εκτός από τον αποχαυνωμένο εγώ μας, που δεν το βάζουμε στη διαδικασία να σκεφθεί το αυτονόητο;

Εγώ, εσύ και οι ηλίθιοι συμπολίτες μας που απαντούν στα τηλεοπτικά γκάλοπ του Μega και του ΣΚΑΙ, φταίμε για την κατάντια μας.

Άλλωστε πολύ συχνά, αν καθήσεις σε σημείο που περπατάνε πολλοί άνθρωποι, βλέπεις ένα σκασμό ηλίθιες φάτσες να πηγαινοέρχονται. Άλλοι παραμιλάνε, άλλοι γελάνε μόνοι τους, άλλοι βρίζουν, οι πιο πολλοί είναι σαν τον γιο της μάνας του Τζάμπα. Σαν ανάποδα γαμώτα δηλαδή.

Λοιπόν όλα αυτά τα ανάποδα γαμώτα ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΜΑΡ.

Έχεις αναρωτηθεί αν είσαι κι εσύ ένα ανάποδο γαμώτο, που ψηφίζεις αυτά τα κόμματα που σέρνουν μαζί τους συγκεκριμένες στρατιές νταβατζήδων επιχειρηματιών, νταβατζήδων δημοσιογράφων και συγκεκριμένους κομματικούς μουτζαχεντίν, σαν τους διορισμένους από δαύτους υπαλλήλους της Βουλής, της ΕΡΤ και πάει λέγοντας;

Έχεις εσύ κάτι κοινό με όλο αυτό τον συρφετό; Εάν έχεις μαγκιά σου, σε βολεύει αυτό το ξιπασμένο κράτος και οι νταβατζήδες του.

Εάν δεν έχεις όμως οφείλεις να τους αλλάξεις, να τους αλλάξουμε όλοι μαζί. Είναι στο χέρι σου, στο χέρι του καθενός μας που δεν αντέχει άλλο την αισθητική της κλεψιάς, της απάτης, της λοβιτούρας, της συγκάλυψης. Χωρίς την δική σου και την δική μου ψήφο δεν είναι τίποτε όλοι αυτοί οι δυνάστες. Σε μερικούς μήνες μπορούν να εξαφανισθούν από προσώπου γης και μπορούμε να πετάξουμε στην πιο βαθιά τάφρο τα πολιτικά τους σαρκία.

Αν καθημερινά στην «προσευχή» μας συμπεριλαμβάνουμε την παράγραφο που λέει «ντρέπομαι που επιτρέπω να αντιπροσωπεύουν εμένα και την οικογένειά μου ηγέτες σαν τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τον Τσίπρα, τον Μιχαλολιάκο, την Παπαρήγα, τον Καμμένο και τον Πιτιφρή. Ντρέπομαι που επιτρέπω να με αντιπροσωπέυουν οι 300 τυχοδιώκτες, τα πλουσιόπαιδα (με τις εξαιρέσεις τους) του πριγκιπάτου της Βουλής.», δεν θα αργήσει να ξημερώσει.

Η συνειδητοποίηση της δυναμής σου είναι το πρώτο βήμα. Η συνέχεια θα είναι απλή. Με τα μέσα που υπάρχουν και ιδιαίτερα το διαδίκτυο θα μπορέσουμε να επιλέξουμε τα πιο φωτεινά μυαλά, τα πιο ανθρώπινα βιογραφικά, τους πιο ηθικούς, τους πιο ικανούς από τους συμπολίτες μας για να βγουν μπροστά.

Για παράδειγμα σήμερα κιόλας πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την δημιουργία του Κόμματος των Ανέργων Ελλήνων. Κάπου διάβασα ότι έχει υπάρξει μια πρωτοβουλία ενός δημοσιογράφου από την Θεσσαλονίκη αλλά αυτό πρέπει να γίνει πιο μαζικό. Πρέπει μέσα από το διαδίκτυο άνεργοι από διάφορες επαγγελματικές κατηγορίες να βρουν κοινό τόπο συμπόρευσης.

Ανάμεσα στα δύο εκατομμύρια των ανέργων Ελλήνων θα υπάρχουν πιο φωτεινά μυαλά από τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον μπάρμπα Φώτη, τον Τσίπρα, την Παπαρήγα, τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο και τον Γκαίμπελς.

Το Κόμμα των Ανέργων, ανεξάρτητα από την τελική ονομασία που θα λάβει, θα πρέπει να είναι το πρώτο νέο κόμμα που θα δημιουργηθεί στς αρχές του 2013. Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην γέννηση αυτού του κόμματος. Δύο εκατομμύρια άνεργοι μπροστά στην κάλπη είναι ο απόλυτος στρατός ανατροπής. Μπορούν να σαρώσουν τα πάντα στο περασμά τους.

Το δεύτερο μεγάλο κόμμα που πρέπει να δημιουργηθεί είναι το Κόμμα των Αγροτών από τους οποίους θα ξεπηδήσει η αναγέννηση της χώρας. Κι αυτό γιατί είναι μονόδρομος να ζήσει η Ελλάδα με αυτά που βγάζει. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την κόλαση. Μην ακούτε τις παπαριές για ανάπτυξη και ελληνικές Ριβιέρες. Ούτε την πιπίλα των πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου. Δεν αμφισβητούμε την υπαρξή τους αλλά η αξιοποίσή τους προυποθέτει την σάρωση του παρόντος κομματικού τοπίου, το οποίο είναι στρατευμένο σε συγκεκριμένα συμφέροντα διαπλοκής, εγχώρια και ξένα-κυρίως γερμανικά.

Ανακεφαλαιώνοντας, σας καλούμε να ξεκινήσουμε από σήμερα την προσευχή: «ντρέπομαι που επιτρέπω να αντιπροσωπεύουν, εμένα και την οικογένειά μου, ηγέτες σαν τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τον Τσίπρα, τον Μιχαλολιάκο, την Παπαρήγα, τον Καμμένο και τον Πιτιφρή. Ντρέπομαι που επιτρέπω να με αντιπροσωπέυουν οι 300 τυχοδιώκτες, τα πλουσιόπαιδα (με τις εξαιρέσεις τους) του πριγκιπάτου της Βουλής.»

Και μην ξεχνάτε: Tο πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν το ξημέρωμα…

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος από το kourdistoportokali

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook