Εκπτωτικό φυλλάδιο στους επιβάτες κρουαζιέρας

εκπτωτικό-φυλλάδιο-στους-επιβάτες-κρ-44210

chaniacommercialΤο Εμποροβιομηχανικό επιμελητήριο και το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων, σε συνεργασία με συλλόγους από τον χώρο του εμπορίου και της εστίασης προχωρούν στη δημιουργία εκπτωτικού φυλλαδίου για όλους τους επισκέπτες της κρουαζιέρας στα Χανιά, το οποίο θα διατίθεται στην αίθουσα υποδοχής των επιβατών κρουαζιέρας στο Λιμένα της Σούδας.


Σκοπός της δράσης αυτής είναι αφενός, η προβολή-προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και η τόνωση της τοπικής οικονομίας και αφετέρου η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης, ώστε να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στους επισκέπτες της κρουαζιέρας να αποκτήσουν θετική εικόνα για την αγορά των Χανίων, εικόνα που θα μεταφέρουν επιστρέφοντας στις χώρες τους.

Στο φυλλάδιο αυτό, θα υπάρχει χάρτης της πόλης των Χανίων και της Σούδας με τους εμπορικούς δρόμους στους οποίους βρίσκονται τα μαγαζιά που συμμετέχουν στη δράση και οι οποίοι θα απεικονίζονται με χαρακτηριστικό χρώμα.

Επίσης θα αναγράφονται σε άλλο τμήμα του φυλλαδίου, όλες οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή ( επωνυμία επιχείρησης-αντικείμενο) και η οδός που βρίσκεται η κάθε μία.

Τα καταστήματα που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να ορίσουν τουλάχιστον ένα άτομο (ιδιοκτήτη, η εργαζόμενο) για να παρακολουθήσει δίωρο σεμινάριο στο οποίο θα ενημερωθούν για κάποιες βασικές προϋποθέσεις και ενέργειες που θα πρέπει να τηρούνται ( π.χ. γνώσεις αγγλικών, αναγραφή προσφορών στα αγγλικά, βασικούς κανόνες συμπεριφοράς κλπ) και στην συνέχεια θα σημανθούν με σχετικό αυτοκόλλητο στη βιτρίνα του καταστήματος.

Το κόστος για την συμμετοχή κάθε καταστήματος ανέρχεται στα 20 €.

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε έως την Παρασκευή 26 Απριλίου στο τηλ. 2821043028 και στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και του Συλλόγου Εστίασης Χανίων (ΕΒΕ 3ος όροφος) 9.30 π.μ.- 3.00 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook