Εγκαίνια της βάσης της Ryanair στα Χανιά | Πλούσιο φωτορεπορτάζ | Ήταν όλοι (!) εκεί!

εγκαίνια-της-βάσης-της-ryanair-στα-χανιά-πλο-56744

RYANAIR (23)Έγινε σήμερα στις 5 το απόγευμα η συνέντευξη τύπου και τα εγκαίνια της βάσης της Ryanair στα Χανιά. Στα πλαίσια της έναρξης της βάσης στα Χανιά η εταιρία προσφέρει ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 29 Απριλίου 100.000 θέσεις σε όλο το ευρωπαϊκό της δίκτυο με ναύλους από 15.99 € για ταξίδια τον Μάιο και τον Ιούνιο.

RYANAIR (11)Από τα Χανιά ο Giuseppe Belladone της Ryanair είπε μεταξύ άλλων:

«Η Ryanair εγκαινιάζει την πρώτη της βάση στην Ελλάδα και την 57η συνολικά στο αεροδρόμιο των Χανίων προσφέροντας 26 εξαιρετικά χαμηλού κόστους προορισμούς» (…) Τα δρομολόγια της εταιρίας θα μεταφέρουν από και προς το αεροδρόμιο Χανίων πάνω από 500.000 επιβάτες ετησίως με αποτέλεσμα την αύξηση 170 εκ. ευρώ στα τουριστικά έσοδα του νησιού και της οικονομίας της Κρήτης».

Μετά της παρουσίαση από τα στελέχη της εταιρίας  χαιρετισμό απήθυναν ο Αντιπεριφεριάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Σκουλάκης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Μαργαρώνης ο οποίος έκοψε και την τούρτα μαζί με τον Marketing Director της Ryanair.

RYANAIR (14) RYANAIR (15) RYANAIR (18)

 

Φωτορεπορτάζ

RYANAIR (22) RYANAIR (23)

RYANAIR (21) RYANAIR (20) RYANAIR (13) RYANAIR (10) RYANAIR (7) RYANAIR (6) RYANAIR (2) RYANAIR (3) RYANAIR (4) RYANAIR (5)

RYANAIR (12) RYANAIR (16)

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook