Σήμερα τα εγκαίνια Public στα Χανιά

σήμερα-τα-εγκαίνια-public-στα-χανιά-53207

public xania Την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 7 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Public στα Χανιά, στη Χατζημιχάλη Γιάνναρη 40-42 (το παλιό κτήριο της Εμπορικής Τράπεζας)

Στα επίσημα εγκαίνια τη δοξολογία θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ενώ θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης και ο Διευθυντής του δικτύου καταστημάτων Public, Δημήτρης Ζηδιανάκης, ο οποίος δήλωσε στον SUPER FM 89.6:

«Το κατάστημα Public λειτουργεί ήδη δύο μήνες στα Χανιά, αλλά αύριο θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια με επίσημους προσκεκλημένους αλλά και ανοιχτή πρόσκληση για όποιον θέλει να μας τιμήσει με την παρουσία του».

PUBLIC-LOGO

 Το Public είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, η οποία στοχεύει να καλύψει όλες τις ανάγκες των Χανιωτών σε ότι αφορά στην τεχνολογία, μέσα από πλειάδα προϊόντων που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες και όλες τις ηλικιακές ομάδες.

zinizdakis Στο Public, εκτός από προϊόντα τεχνολογίας, σημαντικό ρόλο έχει το τμήμα πολιτισμού. Εξάλλου, όπως δήλωσε ο κ. Ζηδιανάκης, «υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής μεταξύ προϊόντων πολιτισμού και τεχνολογίας. Είμαστε θεωρώ μια γενιά ανθρώπων που βγαίνουμε σιγά – σιγά από μία δύσκολη κατάσταση και μετά από μια ταλαιπωρία δεκαετιών κοιτάμε όλοι με το βλέμμα προς το μέλλον. Θέλουμε να είμαστε σε επαφή με την τεχνολογία, τον πολιτισμό, με ό,τι καινούργιο συμβαίνει, με τις νέες τάσεις, με την πρόοδο, την προκοπή κλπ. Όσον αφορά στα Χανιά, ο στόχος είναι  να γίνουμε κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, να αγαπηθούμε από τον κόσμο και ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι η καλή εξυπηρέτηση και το να προσφέρουμε συνεχώς μια καινούργια δραστηριότητα. Θα συμβαίνουν συνεχώς πράγματα στο κατάστημα, παρουσιάσεις βιβλίων και τεχνολογικών προϊόντων, παιδικές εκδηλώσεις, προσκεκλημένοι, γνωστές προσωπικότητες είτε των Χανίων είτε γενικότερα και πολλά άλλα»

 Η αρχή γίνεται με τα αυριανά εγκαίνια, τα οποία επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες! Ο Τροχός της Τύχης θα κρύβει μοναδικά δώρα, ενώ μετά από κλήρωση,, ένας τυχερός θα κερδίσει ένα tablet, ενώ το μουσικό σύνολο Τριώνυμο με guest star τον Μάνο Μαλαξιανάκη θα μας χαρίσουν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook